Ελένη Μενεγάκη: Παντρεύει τον αδερφό και το γιο της – Βγήκαν οι αναγγελίες γάμου (photo)

September 6, 2023


Η Ελένη Μενεγάκη παντρεύει τον αδερφό και τον γιο της και σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Yes» οι αναγγελίες του γάμου έχουν βγει. Παράλληλα, αυτό είναι το δώρο που έκανε στη Γαία Μερκούρη.Χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, το γνωστό περιοδικό αναφέρει ότι το διπλό μυστήριο θα γίνει στα Άχλα, το αγαπημένο μέρος της παρουσιάστριας, ενώ κουμπάροι θα είναι ο Ματέο Παντζόπουλος και η …

...μικρή Μαρίνα.Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια δεν έχει διαψεύσει, ούτε επιβεβαιώσει την είδηση. Δείτε το πρωτοσέλιδοΠρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes» Eρωτευμένος ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του Θοδωρή ΜισόκαλουΗ νέα σύντροφος του Θοδωρή...

Η Ελένη Μενεγάκη παντρεύει τον αδερφό και τον γιο της και σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Yes» οι αναγγελίες του γάμου έχουν βγει. Παράλληλα, αυτό είναι το δώρο που έκανε στη Γαία Μερκούρη.

Χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, το γνωστό περιοδικό αναφέρει ότι το διπλό μυστήριο θα γίνει στα Άχλα, το αγαπημένο μέρος της παρουσιάστριας, ενώ κουμπάροι θα είναι ο Ματέο Παντζόπουλος και η μικρή Μαρίνα.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια δεν έχει διαψεύσει, ούτε επιβεβαιώσει την είδηση.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»
Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»

Eρωτευμένος ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του Θοδωρή Μισόκαλου

Η νέα σύντροφος του Θοδωρή Μισόκαλου ονομάζεται Δώρα Κλειδέρη και έχει εργαστεί στην υποδοχή γνωστών μαγαζιών της Αθήνας και της Μυκόνου. Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη είναι ερωτευμένος και πλέον δεν το κρύβει.

Ο αδελφός της γνωστής παρουσιάστριας ήταν σε σχέση με μια αεροσυνοδό που είχε γίνει γνωστή το 2018 και τέλειωσε περίπου έναν χρόνο αργότερα. Από τότε, ο Θοδωρής Μισόκαλος κρατούσε την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με την ευκαιρία, δείτε με τι ασχολείται επαγγελματικά.

Ωστόσο, τις προάλλες ο Θοδωρής Μισόκαλος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, αναδημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο με τη νέα του αγαπημένη. Η καινούρια σύντροφός του λέγεται Δώρα Κλειδέρη και έχει εργαστεί στην υποδοχή γνωστών μαγαζιών της Αθήνας και της Μυκόνου.

Ο Θοδωρής Μισόκαλος και η Δώρα Κλειδέρη απεικονίζονται στη φωτογραφία να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται τρυφερά, ενώ στην εικόνα αναγράφονται και τα πρώτα γράμματα από τα μικρά τους ονόματα: «Θ.Θ».

Δείτε την ανάρτηση

Ο Θοδωρής Μισόκαλος με τη νέα του σύντροφο

Είναι κάτι παραπάνω από γαμπρός με κουνιάδο: Αυτή είναι η σχέση του Ματέο Παντζόπουλου με τον αδελφό της Μενεγάκη

Ο Ματέο Παντζόπουλος είναι ο άνθρωπος, που κάνει ευτυχισμένη τα τελευταία 12 χρόνια την Ελένη Μενεγάκη, με τον ίδιο να αποκτά εξαιρετικές σχέσεις με όλη την οικογένειά της.

Αυτό φάνηκε να ισχύει και με τον αδελφό της παρουσιάστριας, Θοδωρή Μισόκαλο. Ήταν προ τριετίας, όταν ο επιχειρηματίας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες: στη μία βλέπουμε το βραβείο, ενώ στην άλλη τον ίδιο να να ποζάρει ενθουσιασμένος κρατώντας το βραβείο και έχοντας στο πλευρό του τον… κουνιάδο του, συνεχίζοντας και σήμερα να έχει μια υπέροχη σχέση με τη σύζυγό του.

Περήφανος που το ξενοδοχείο του στην Άνδρο αναδείχτηκε ως το καλύτερο παραλιακό της Ευρώπης, ο Μάκης Παντζόπουλος, έγραψε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας ανακοινώσουμε ότι απονέμεται ως το “Καλύτερο παραλιακό ή παράκτιο ξενοδοχείο της Ευρώπης” από τα Boutique Hotel Awards 2019! Η τελετή απονομής των βραβείων ήταν μια πραγματικά μαγευτική βραδιά γεμάτη με υπερηφάνεια και χαρά! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες μας για την εμπιστοσύνη».

Την ανάρτηση φυσικά σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη, βάζοντας καρδούλες.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.