Θέμης Κανέλλος: Πήρε απαλλαγή από τον στρατό με μίνι μαύρο φόρεμα και κορσέ – «Ερντογάν έλα αν τολμάς»

September 6, 2023


Ο Θέμης Κανέλλος ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Big Brother, ήρθε η ώρα να παρουσιαστεί στον στρατό. Ο YouTuber ξεκαθάρισε την πρόθεσή του να πάρει απαλλαγή από τον στρατό και ανάρτησε βίντεο μέσω του λογαριασμού του στο TikTok με μίνι μαύρο φόρεμα και κορσέ. Ειδικότερα, ο Youtuber δείχνει το φόρεμα που επέλεξε για να πάει να κανονίσει τα διαδικαστικά της απαλλαγής …

...του. Φτάνοντας στο Φρουραρχείο Αθηνών λέει, δείχνοντας παράλληλα το μίνι μαύρο φόρεμα που επέλεξε με έναν κορσέ στη μέση: «Ερντογάν έλα αν τολμάς. Μου ήρθε τώρα το χαρτί για τον στρατό και πάμε μαζί στον στρατό. Ένα χαλαρό outfit, κάτι χαλαρό για τον στρατό να τον τιμήσουμε. Λέτε...

Ο Θέμης Κανέλλος ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Big Brother, ήρθε η ώρα να παρουσιαστεί στον στρατό. Ο YouTuber ξεκαθάρισε την πρόθεσή του να πάρει απαλλαγή από τον στρατό και ανάρτησε βίντεο μέσω του λογαριασμού του στο TikTok με μίνι μαύρο φόρεμα και κορσέ.

Ειδικότερα, ο Youtuber δείχνει το φόρεμα που επέλεξε για να πάει να κανονίσει τα διαδικαστικά της απαλλαγής του. Φτάνοντας στο Φρουραρχείο Αθηνών λέει, δείχνοντας παράλληλα το μίνι μαύρο φόρεμα που επέλεξε με έναν κορσέ στη μέση: «Ερντογάν έλα αν τολμάς. Μου ήρθε τώρα το χαρτί για τον στρατό και πάμε μαζί στον στρατό. Ένα χαλαρό outfit, κάτι χαλαρό για τον στρατό να τον τιμήσουμε. Λέτε να με βάλουν πρώτη γραμμή;». Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο θείος του Θέμη Κανέλλου.

Στη συνέχεια, ανάρτησε ακόμη ένα από την ώρα που περίμενε στην ουρά, μαζί με άλλους. «Έχω έρθει να πάρω απαλλαγή από τον στρατό και περιμένω 1 ώρα όρθια» έγραψε.

Aποκαλυπτικός ο Θέμης Κανέλλος: «Ήταν ερωτiκός ο λόγος που βρεθήκαμε με τον Ισίδωρο από το Big Brother…» (Video)

O Θέμης Κανέλλος με αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είχε αποκαλύψει πως πρώην του μπήκε στο Big Brother 2, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του. Λίγες ημέρες αργότερα, ανέφερε πως ο Ισίδωρος είναι αυτός με τον οποίο είχε συναντηθεί για… ερωτiκούς λόγους.

Σήμερα λοιπόν 5/10 ο πρώην παίκτης βρέθηκε στην εκπομπή Love It και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την σχέση που είχε με τον Ισίδωρο, δίνοντας μάλιστα και σπαρταριστές λεπτομέρειες. Παράλληλα, θυμηθείτε την ακατάλληλη… για ανηλίκους τούρτα γενεθλίων του πρώην παίκτη του Big Brother.

«Τον Ισίδωρο τον ήξερα. Δεν ήμασταν φίλοι, ούτε είχαμε σχέση. Είχαν πει ότι είναι ο πρώην μου, αλλά δεν είναι. Είχαμε γνωριστεί μέσα από εφαρμογή γνωριμιών παλιότερα και βρεθήκαμε. Ήταν ερωτiκός ο λόγος που βρεθήκαμε, αλλά δεν ήταν σχέση, ήταν κάτι περιστασιακό. Είναι διαφορετικός στο “Big Brother”. Η φωνή του δεν ήταν έτσι και δεν μου είχε αναφέρει τίποτα με την εκκλησία και το Θεό», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Θέμης Κανέλλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.