«Η Δέσποινα Βανδή έσωσε το γιο μου από τις καταχρήσεις»: Η μάνα του Μπισμπίκη μίλησε για πρώτη φορά!

September 6, 2023


Η μάνα του Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε για πρώτη φορά και δήλωσε πως η Δέσποινα Βανδή έσωσε το γιο της από τις καταχρήσεις. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Yes», η μητέρα του ηθοποιού φαίνεται πως συμπαθεί πολύ την τραγουδίστρια, καθώς τον έχει βοηθήσει με το δικό της τρόπο. Μάλιστα, ακόμα και η αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη αγαπάει και στηρίζει τη Δέσποινα Βανδή. Δείτε το πρ…

...ωτοσέλιδο Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes» Εκείνη ντυμένη για καλλιστεία κι εκείνος…: Έξοδος στο Μοναστηράκι για Βανδή και Μπισμπίκη - Τους κοιτούσαν οι πάντεςΜια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας έκαναν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι...

Η μάνα του Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε για πρώτη φορά και δήλωσε πως η Δέσποινα Βανδή έσωσε το γιο της από τις καταχρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Yes», η μητέρα του ηθοποιού φαίνεται πως συμπαθεί πολύ την τραγουδίστρια, καθώς τον έχει βοηθήσει με το δικό της τρόπο.

Μάλιστα, ακόμα και η αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη αγαπάει και στηρίζει τη Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»
Πρωτοσέλιδο περιοδικού «Yes»

Εκείνη ντυμένη για καλλιστεία κι εκείνος…: Έξοδος στο Μοναστηράκι για Βανδή και Μπισμπίκη – Τους κοιτούσαν οι πάντες

Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας έκαναν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι σε Κρήτη και Πήλιο. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους βρέθηκαν στο Μοναστηράκι, ωστόσο οι πάντες τους κοιτούσαν, καθώς η τραγουδίστρια ήταν ντυμένη για καλλιστεία, αλλά ο ηθοποιός ούτε καν.

Το ζευγάρι πήγε σε all day bar στην πλατεία Αβησσυνίας, στο Μοναστηράκι. Οι δυο τους ήταν ντυμένοι διαφορετικά, με την Βανδή να έχει δημιουργήσει ένα glam look ενώ ο Μπισμπίκης φόρεσε τα μαύρα ρούχα που συνήθως προτιμά. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη «βόμβα» γα την ερμηνεύτρια.

Για την εμφάνισή της στο κέντρο της Αθήνας, η Δέσποινα Βανδή επέλεξε ένα διάφανο αμάνικο τοπ σε πορτοκαλί απόχρωση μέσα από το οποίο ένα μαγιό με παγιέτες. Ακόμα φόρεσε ένα λευκό cropped παντελόνι με χρυσά κουμπιά στο πλάι.

Ολοκλήρωσε το σύνολο με εντυπωσιακά χρυσά mules με τακούνι λουί το οποίο θυμίζει κλεψύδρα.O Bασίλης Μπισμπίκης ντύθηκε στα μαύρα με βερμούδα, μαύρο Τ-shirt και σαγιονάρες.

Βανδή και Μπισμπίκης στο Μοναστηράκι

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.