Παντρεύονται ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση – Το προσκλητήριο του γάμου τους

September 6, 2023


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πολύ πρόσφατα, έπιασε την ανθοδέσμη σε γάμο στον οποίο βρέθηκε ως καλεσμένος, και απ’ ότι φαίνεται, το έθιμο θα ζωντανέψει. Συνήθως, όποια γυναίκα κρατά στα χέρια της το μπουκέτο λουλουδιών της νύφης, θα παντρευτεί σύντομα, κάτι που τελικά ισχύει και για τους άντρες.Ναι, καλά καταλάβατε! ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί την σύντροφό…

...NreS1iYW5uZXIiPg0KCQkJPGRpdiBjbGFzcz0iYmFubmVyLXN0aWNreSI+DQoJCQkJCTxkaXYgc3R5bGU9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Ναι, καλά καταλάβατε! ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί την σύντροφό του, Δήμητρα...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πολύ πρόσφατα, έπιασε την ανθοδέσμη σε γάμο στον οποίο βρέθηκε ως καλεσμένος, και απ’ ότι φαίνεται, το έθιμο θα ζωντανέψει. Συνήθως, όποια γυναίκα κρατά στα χέρια της το μπουκέτο λουλουδιών της νύφης, θα παντρευτεί σύντομα, κάτι που τελικά ισχύει και για τους άντρες.


Ναι, καλά καταλάβατε! ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί την σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση. Οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι και παρόλο που προσπαθούσαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τελικά προδόθηκαν από τον δικηγόρο του νικητή του Survivor, Αναστάσιου Ντούγκα, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το προσκλητήριο του γάμου.

Το προσκλητήριο γάμου του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

Το μυστήριο, λοιπόν, πρόκειται να τελεστεί στις 24 Σεπτεμβρίου, στις 17:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, με κουμπάρους τον Αναστάσιο Ντούγκα και την Ειρήνη Λουπασάκη, καλή φίλη του ζευγαριού.

«Η ώρα η καλή κουμπαράκια μου», έγραψε μάλιστα στην ανάρτησή του ο συνεργάτης του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Γιώργος Αγγελόπουλος Δήμητρα Βαμβακούση γάμος

Σύντομα και το πρώτο τους παιδί;

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του Survivor και πλέον ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές για εκείνον, μίλησε για τη σχέση του με τον Θεό, την πατρότητα αλλά και τη σχέση του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Eίναι δύο πρόσωπα από το χώρο της showbiz, που σίγουρα είναι πολύ κοντά, με τις κοινές εξόδους τους να πληθαίνουν, ωστόσο οι ίδιοι δεν επιβεβαιώνουν τη σχέση τους.

“Η Δήμητρα είναι μία κοπέλα με δική της πορεία, ανταμώσαμε σε μία συνεργασία μας. Είναι τολμηρή κοπέλα. Η ανθρώπινη σχέση μας είναι σε καλό επίπεδο. Δεν αφορά κανέναν γενικότερα η προσωπική μου ζωή. Ο κάθε άνθρωπος που έχει το βήμα να πει κάποια πράγματα και βαφτίζει μία συνεργασία ως σχέση, δεν με απασχολεί”

Σε ερώτηση για το αν έχει φανταστεί τον εαυτό του σε ρόλο μπαμπά, ο ίδιος απάντησε: “Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου ως πατέρα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, είναι η μεγαλύτερη αξία στη ζωή το να έχει κάποιος παιδιά. δεν είναι όμως εύκολο. Αν αξιωθώ να γίνω πατέρας ελπίζω να είμαι αντάξιος”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.