Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εντυπωσιακή η μητέρα της στα βαφτίσια – Τι φόρεσε

September 3, 2023


Στο Καβούρι βαφτίστηκε ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος. Οι γονείς του, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έδειχναν ευτυχισμένοι καθ’ όλη την διάρκεια της τελετής, νιώθοντας υπερήφανοι για την οικογένεια που κατάφεραν να δημιουργήσουν.Όλα τα μέλη της οικογένεια τους, φίλοι και συνεργάτες συγκεντρώθηκαν στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου για να παρακολουθήσουν το μυστήριο, ενώ ακολούθησε…

...9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Όλα τα μέλη της οικογένεια τους, φίλοι και συνεργάτες συγκεντρώθηκαν στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου για να παρακολουθήσουν το μυστήριο, ενώ ακολούθησε δεξίωση...

Στο Καβούρι βαφτίστηκε ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος. Οι γονείς του, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έδειχναν ευτυχισμένοι καθ’ όλη την διάρκεια της τελετής, νιώθοντας υπερήφανοι για την οικογένεια που κατάφεραν να δημιουργήσουν.


Όλα τα μέλη της οικογένεια τους, φίλοι και συνεργάτες συγκεντρώθηκαν στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου για να παρακολουθήσουν το μυστήριο, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο Riviera Coast. Η διακόσμηση ήταν φαντασμαγορική σε μπλε και χρυσούς τόνους με λουλούδια, ενώ τραγούδησαν οι Μέλισσες. Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το γλέντι να είναι στο “κόκκινο” (δείτε φωτογραφίες και βίντεο).

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν εντυπωσιακή με τα δυο φορέματα που επέλεξε να φορέσει. Του μυστηρίου ήταν λευκό και μίντι (δείτε εδώ), ενώ της δεξίωσης μάξι σε χρυσό της άμμου χρώμα με σκίσιμο στο πόδι (δείτε εδώ). Η μητέρα της ωστόσο και οι αδερφή της τι φόρεσαν;

Οι εμφανίσεις της μητέρας και της αδερφής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η κυρία Πόπη, επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο αποτελούμενο από μαύρη κρεπ παντελόνα συνδυασμένη με λευκό σατέν τοπ που έδενε στο τελείωμα. Από την άλλη η η αδερφή της η Κατερίνα, μια μάξι τουαλέτα με λάμψη ενώ στη μέση είχε προσθέσει μια χρυσή ζώνη.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μητέρα αδερφή

Τι φόρεσαν όμως οι καλεσμένοι;

Καλεσμένοι στα βαφτίσια εκτός των συγγενών του ζευγαριού αλλά και συνεργατών, ήταν η Ιωάννα Μπούκη με τον Αντώνη Σρόιτερ, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης με την σύζυγό του, Νίκη Θωμοπούλου, ο Γιώργος Πατούλης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την σύζυγό του, Ελένη Καρβέλα, η Ιωάννα Σιαμπάνη με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και πολλοί άλλοι.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στην δεξίωση και απαθανάτισε τους καλεσμένους να ποζάρουν χαμογελαστοί, ευδιάθετοι και… στιλάτοι!

Από τις πιο καλοντυμένες ήταν σίγουρα η Ιωάννα Σιαμπάνη η οποία φόρεσε ένα μάξι ροζ στραφταλιζέ φόρεμα με ανοίγματα στη μέση και έξω τους ώμους. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ασημί σκουλαρίκια και ίδιους χρώματος τσάντα.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Ιωάννα Σιαμπάκη Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Από την άλλη, η Ιωάννα Μπούκη επέλεξε ένα επίσης μάξι φόρεμα ωστόσο σε μαύρο χρώμα. Είχε άνοιγμα στη μέση και ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο λαιμό. Το σύνολο ολοκλήρωσε με μαύρη handbag Prada.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Ιωάννα Μπούκη Αντώνης Σρόιτερ

Φόρεμα λευκού χρώματος με δαντέλα σε μίνι μήκος φόρεσε η σύζυγός του Κωσταντίνου Μπογδάνου. Επέλεξε να το συνδυάσει με ροζ γόβες και σομόν τσάντα ώμου.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Η σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη φόρεσε μάξι αέρινο φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και ανοιχτό μπούστο σε μελιτζανί χρώμα. Τα πέδιλα της ήταν μπεζ ενώ κρατούσε μικρή handbag.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Γιάννης Μαρακάκη σύζυγος

Ίδιου στιλ φόρεμα με την Ελένη Καρβέλα επέλεξε και η Χριστίνα Παππά.

Βαφτίσια Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλου Χριστίνα Παππά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κοιτούσε την κάμερα και τον φιλούσε στο στόμα – Η “καuτή” στιγμή της Σπυροπούλου και του Σταθοκωστόπουλου στα βαφτίσια

To “έκαψε” η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη βάφτιση του γιου της – Ο χορός της πάνω στην σκηνή με τον Μάστορα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.