Δάκρυσαν όλοι στην Κομοτηνή: Νεκρός τόσο νωρίς και τόσο ξαφνικά ο αγαπητός καρδιολόγος, Βασίλης Λούρμπας

September 2, 2023


Προχθές, Πέμπτη 31 Αυγούστου, άφησε την τελευταία του πνοή ο Βασίλης Λούρμπας. Μάλιστα, προηγήθηκε ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη περίπου πριν από μία εβδομάδα, όταν βρισκόταν άυπνος και εξαντλημένος, επιχειρώντας να συμβάλει, όσο καλύτερα μπορούσε, στη διαχείριση των πυρκαγιών.Δείτε επίσης: Πέθανε ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ: Ακριβώς 26 χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του…

... γιου του Ντόντι στο τροχαίοΝεκρός ο Βασίλης ΛούρμπαςΟ Βασίλης Λούρμπας, ο οποίος υπηρέτησε ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης, αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής...

Προχθές, Πέμπτη 31 Αυγούστου, άφησε την τελευταία του πνοή ο Βασίλης Λούρμπας. Μάλιστα, προηγήθηκε ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη περίπου πριν από μία εβδομάδα, όταν βρισκόταν άυπνος και εξαντλημένος, επιχειρώντας να συμβάλει, όσο καλύτερα μπορούσε, στη διαχείριση των πυρκαγιών.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ: Ακριβώς 26 χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του γιου του Ντόντι στο τροχαίο

Νεκρός ο Βασίλης Λούρμπας
Νεκρός ο Βασίλης Λούρμπας

Ο Βασίλης Λούρμπας, ο οποίος υπηρέτησε ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης, αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», παρέμεινε πολυπράγμων και αφοσιωμένος στον τομέα της υγείας.

Ο θάνατός του σε ηλικία μόλις 64 ετών προκάλεσε βαθιά θλίψη σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία, αφήνοντας πίσω του την αξέχαστη ανάμνηση ενός επιστήμονα, δραστήριου πολίτη και προσωπικότητας με αφοσίωση στο κοινό καλό.

Η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κομοτηνής, Μάγδα Γιαμουστάρη, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον αείμνηστο Βασίλη Λούρμπα: «Έφυγε για το αιώνιο ταξίδι, τόσο νωρίς και τόσο ξαφνικά ένας εξαιρετικός, πολύτιμος φίλος και υποστηρικτής του Νοσοκομείου μας, ο Βασίλης Λούρμπας, ιατρός Καρδιολόγος, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης, Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Κομοτηνής.

Μαχητής, ασυμβίβαστος, άνθρωπος του καθήκοντος, θαρραλέος και δυναμικός ήταν διαρκώς στο πλευρό μας. Με οδύνη τον αποχαιρετούμε. Η Διοίκηση και σύσσωμο το προσωπικό του Γ.Ν. Κομοτηνής εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του για τη μεγάλη τους απώλεια».

«Μαύρισε» ο Σεπτέμβρης στην Δραπετσώνα: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή 35χρονη Λίνα – Χάθηκε άδικα η αγαπημένη φαρμακοποιός

Με μια δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η πρώτη ημέρα του Φθινοπώρου, καθώς σύμφωνα με δημόσια ανακοίνωση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν λίγες μέρες η 35χρονη Πειραιώτισσα Φαρμακοποιός Λίνα Σταυριανάκου, κόρη του επίσης Πειραιώτη Φαρμακοποιού Μιχάλη Σταυριανάκου.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ η 35χρονη ακόμα βρισκόταν στην Ιταλία όπου και εργαζόταν σε φαρμακείο. Ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο. Μετά από λίγες ώρες και χωρίς να γίνεται γνωστή η αιτία της ξαφνικής αδιαθεσίας της, η 35χρονη φαρμακοποιός απεβίωσε παρά τις προσπάθειες των ιατρών.

Πρόκειται για μια τραγική απώλεια η οποία έχει βυθίσει στο πένθος την κοινότητα των φαρμακοποιών του Πειραιά. Στην ανάρτηση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ στο Facebook δεκάδες είναι τα σχόλια που εκφράζουν τη λύπη και τη συμπαράσταση στην οικογένειά της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.