Χανιά ΤΩΡΑ – Kατακρεούργησε την σύντροφο του. «Δεν θυμάμαι τίποτα»

September 2, 2023


Με ομόφωνη απόφαση το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης αποφάσισε να παραμείνει η ποινή, που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον 50χρονο σήμερα Νορβηγό, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2021 είχε κατακρεουργήσει την 49χρονη σύντροφο του, στα Μεσκλά Χανίων.  Πρωτόδικα, τον Απρίλιο του 2022, ο 50χρονος είχε καταδικαστεί από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου με ποινή ισόβιας κάθειρξης και ενός έτ…

αία νύχτα.  Πρωτόδικα, τον Απρίλιο του 2022, ο 50χρονος είχε καταδικαστεί από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου με ποινή ισόβιας κάθειρξης και ενός έτους.Το Δικαστήριο τον είχε κρίνει ομόφωνα ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.Το διαβάσαμε εδώ

Με ομόφωνη απόφαση το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης αποφάσισε να παραμείνει η ποινή, που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον 50χρονο σήμερα Νορβηγό, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2021 είχε κατακρεουργήσει την 49χρονη σύντροφο του, στα Μεσκλά Χανίων.

 

  • Στην απολογία του ο Νορβηγός ζήτησε συγγνώμη για ό,τι έκανε, επαναλαμβάνοντας μετ’ επιτάσεως, ότι δεν θυμάται τίποτα απ’ ότι έγινε τη μοιραία νύχτα.

 

Πρωτόδικα, τον Απρίλιο του 2022, ο 50χρονος είχε καταδικαστεί από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου με ποινή ισόβιας κάθειρξης και ενός έτους.Το Δικαστήριο τον είχε κρίνει ομόφωνα ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.