Θρίλερ με την εξαφάνιση της 18χρονης απ’ τις Σέρρες: Βίντεο δείχνει τις τελευταίες κινήσεις της

September 1, 2023


Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ εξαφάνισης της 18χρονης Πετρούλας απ’ τις Σέρρες, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν την περασμένη Τρίτη. Το κορίτσι φεύγοντας απ’ το σπίτι της πήρε μόνο το πορτοφόλι της, την ταυτότητά της και το κινητό της το οποίο όμως παραμένει κλειστό. Βίντεο δείχνει τις τελευταίες κινήσεις της.Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου φαίνεται έν…

...α λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού των Σερρών, όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες με την οικογένειά της η 18χρονη Πετρούλα. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ήταν το ταξί που επιβιβάστηκε η αγνοούμενη.To MEGA επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο οδηγό ταξί, ο οποίος...

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ εξαφάνισης της 18χρονης Πετρούλας απ’ τις Σέρρες, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν την περασμένη Τρίτη. Το κορίτσι φεύγοντας απ’ το σπίτι της πήρε μόνο το πορτοφόλι της, την ταυτότητά της και το κινητό της το οποίο όμως παραμένει κλειστό. Βίντεο δείχνει τις τελευταίες κινήσεις της.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου φαίνεται ένα λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού των Σερρών, όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες με την οικογένειά της η 18χρονη Πετρούλα. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ήταν το ταξί που επιβιβάστηκε η αγνοούμενη.

To MEGA επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο οδηγό ταξί, ο οποίος είπε πως δεν κατάλαβε εάν ήταν η 18χρονη, η κοπέλα που επιβιβάστηκε στο ταξί του. Ωστόσο, ανέφερε πως ο τελικός προορισμός ήταν τα ΚΤΕΛ της Μακεδονίας.

Όπως είπε ο ταξιτζής, τα άτομα που επιβιβάστηκαν ήταν δύο, ένας άνδρας και ένα ακόμη άτομο, το οποίο όπως είπε δεν κατάλαβε εάν ήταν γυναίκα ή άνδρας, καθώς φορούσε κουκούλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.