Θρίλερ στις Σέρρες: Συνεχίζεται το μυστήριο με την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας! Βγήκε να μιλήσει στο κινητό και… “χάθηκε” – Οι πρώτες ενδείξεις και οι μαρτυρίες (Video)

September 1, 2023


Ανησυχία έχει προκαλέσει η εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας από το χωριό Χρυσοχώραφα των Σερρών, με τους γονείς της να ζουν ώρες αγωνίας. Το μεσημέρι της Τρίτης η 18χρονη, η οποία είχε έρθει στην Ελλάδα από τη Γερμανία για να δώσει Πανελλήνιες, βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για να μιλήσει στο τηλέφωνο και έκτοτε τα ίχνη της έχουν χαθεί.Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η 18χρονη εθεάθη να μπαίνει μέσα σε …

...�ι η 18χρονη εθεάθη να μπαίνει μέσα σε ένα ταξί μαζί με έναν άντρα ηλικίας 30-35 ετών, γεγονός που επιβεβαιώνει και βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής.Το κινητό της 18χρονης παραμένει κλειστό, με τους γονείς της να αγωνιούν και να φοβούνται για τη ζωή της κόρης...

Ανησυχία έχει προκαλέσει η εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας από το χωριό Χρυσοχώραφα των Σερρών, με τους γονείς της να ζουν ώρες αγωνίας. Το μεσημέρι της Τρίτης η 18χρονη, η οποία είχε έρθει στην Ελλάδα από τη Γερμανία για να δώσει Πανελλήνιες, βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για να μιλήσει στο τηλέφωνο και έκτοτε τα ίχνη της έχουν χαθεί.

Οι πρώτες ενδείξεις και οι μαρτυρίες

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η 18χρονη εθεάθη να μπαίνει μέσα σε ένα ταξί μαζί με έναν άντρα ηλικίας 30-35 ετών, γεγονός που επιβεβαιώνει και βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής.

Το κινητό της 18χρονης παραμένει κλειστό, με τους γονείς της να αγωνιούν και να φοβούνται για τη ζωή της κόρης τους. Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν πως η κοπέλα έφυγε με άλλο πρόσωπο και έχει εξαφανιστεί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.