“Τυλιγμένο” στα φυτά απέξω, με γιγάντιο καθρέφτη και εικόνες της Παναγίας μέσα – Φωτογραφίες από το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA

September 1, 2023


Η Ελένη Μενεγάκη διαθέτει μία υπέροχη μονοκατοικία στα Μελίσσια στην οποία μένει με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, και τα παιδιά τους (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του), ωστόσο, λόγω της δουλειάς της, πολλές φορές μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο στο καμαρίνι της στο στούντιο του MEGA. Επομένως, το έχει διακοσμήσει και ανάλογα.Η πόρτα του φαίνεται στο πλατό της “Ελένης”, γι’ αυτό …

...cument.write(Base64.decode('PCEtLSBCYW5uZXIyOiBBUlREX0lucmVhZF9WaWRlbygxNjEpIC0tPgkJCTxkaXYgY2xhc3M9InN0aWNreS1iYW5uZXIiPg0KCQkJPGRpdiBjbGFzcz0iYmFubmVyLXN0aWNreSI+DQoJCQkJCTxkaXYgc3R5bGU9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Η πόρτα του φαίνεται στο πλατό της "Ελένης", γι' αυτό και γύρω...

Η Ελένη Μενεγάκη διαθέτει μία υπέροχη μονοκατοικία στα Μελίσσια στην οποία μένει με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, και τα παιδιά τους (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του), ωστόσο, λόγω της δουλειάς της, πολλές φορές μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο στο καμαρίνι της στο στούντιο του MEGA. Επομένως, το έχει διακοσμήσει και ανάλογα.


Η πόρτα του φαίνεται στο πλατό της “Ελένης“, γι’ αυτό και γύρω γύρω έχει φυτά και είναι βαμμένη πράσινη, ώστε να ταιριάζει με τον υπόλοιπο χώρο, ενώ με το που μπαίνει κανείς μέσα σε αυτό, το πρώτο πράγμα που κοιτά είναι ο τεράστιος καθρέφτης με τα φώτα που υπάρχει πάνω στο μπουντουάρ όπου ετοιμάζεται κάθε μεσημέρι.

Γύρω γύρω υπάρχουν βιβλιοθήκες, αλλά και ράγες με τα ρούχα που φοράει καθημερινά στην εκπομπή και αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά, στα ράφια, πέρα από κοσμήματα, φυτά και άλλα διακοσμητικά, υπάρχουν και εικόνες της Παναγίας.

Φωτογραφίες από το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη

Πότε κάνει πρεμιέρα

Ένας ένας οι παρουσιαστές, αλλά και οι πανελίστες των καθημερινών εκπομπών επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Αθήνα, ξεκινώντας την προετοιμασία για όσα θα ακολουθήσουν από τη νέα σεζόν. Η Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο, έχει ακόμα λίγο χρόνο στη διάθεσή της.

Όπως είχε αποκαλύψει ήδη το youweekly.gr, η παρουσιάστρια συζητούσε έντονα με το MEGA να κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου, κάτι που δεν ήταν εφικτό (δείτε εδώ τι συνέβη), επομένως αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα.

Την Τετάρτη 30/8, λοιπόν, δημοσιεύθηκε το πρώτο επίσημο trailer για την “Ελένη”, με την παρουσιάστρια να αναφωνεί: «Απ’ τις κουβέντες μας στα χαλαρά, μέχρι τα γέλια μας τα δυνατά», με την ημερομηνία να αναγράφεται στις οθόνες μας.

Ραντεβού στις 18/9 στις 13:30 το μεσημέρι!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.