Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με φωτογραφίες από την φουσκωμένη της κοιλίτσα – Μαμά για πρώτη φορά πρώην παίκτρια του My Style Rocks

September 1, 2023


Άλλη μία εγκυμοσύνη “έσκασε” στην εγχώρια showbiz το απόγευμα της Πέμπτης 31/8, όταν πρώην παίκτρια του My Style Rocks δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι της με τον σύντροφό της στη Σαντορίνη, με εκείνον να είναι σκυμμένος και να της φιλά την φουσκωμένη της κοιλίτσα μπροστά στην ατελείωτη μπλε θέα του νησιού.Εκείνη φορούσε ένα μαύρο σετ, φούστα – μπλού…

...width>=1025){document.write(Base64.decode('PCEtLSBCYW5uZXIyOiBBUlREX0lucmVhZF9WaWRlbygxNjEpIC0tPgkJCTxkaXYgY2xhc3M9InN0aWNreS1iYW5uZXIiPg0KCQkJPGRpdiBjbGFzcz0iYmFubmVyLXN0aWNreSI+DQoJCQkJCTxkaXYgc3R5bGU9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Εκείνη φορούσε ένα μαύρο σετ, φούστα - μπλούζα, χρυσό...

Άλλη μία εγκυμοσύνη “έσκασε” στην εγχώρια showbiz το απόγευμα της Πέμπτης 31/8, όταν πρώην παίκτρια του My Style Rocks δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι της με τον σύντροφό της στη Σαντορίνη, με εκείνον να είναι σκυμμένος και να της φιλά την φουσκωμένη της κοιλίτσα μπροστά στην ατελείωτη μπλε θέα του νησιού.


Εκείνη φορούσε ένα μαύρο σετ, φούστα – μπλούζα, χρυσό κολιέ και μεγάλα σκουλαρίκια, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλό κότσο, χωρίς να φορά παπούτσια, ενώ ο καλός της, επίσης ξυπόλητος, φορούσε λευκό παντελόνι και μαύρο πουκάμισα με λευκά λουλούδια και σχέδια.

Δείτε επίσης: Χώρισε πριν μάθει ότι είναι έγκυος – Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Αυτή η παίκτρια του My Style Rocks θα γίνει μαμά για πρώτη φορά

Ο λόγος για την Γεωργία Βρανά, η οποία συμμετείχε στο ριάλιτι μόδας το 2020, από όπου και έγινε ευρέως γνωστή. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως η ίδια ασχολείται και με το τραγούδι.

Γεωργία Βρανά έγκυος
Instagram / Γεωργία Βρανά

Ο σύντροφός της ονομάζεται Ανδρέας, σύμφωνα με το προφίλ του στο Instagram είναι από την Κύπρο και του αρέσουν πολύ τα ταξίδια και η γuμναστική.

«Το νέο κεφάλαιο της ζωής μας είναι στο δρόμο…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η μέλλουσα μαμά και κατακλύστηκε με ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και από τους θαυμαστές της.

Δείτε επίσης: Γέννησε το δεύτερο παιδί της υπό άκρα μυστικότητα και ανακοίνωσε το όνομά του μέσα από μία φωτογραφία στο Instagram

Το πρόβλημα υγείας της Γεωργίας Βρανά

Η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού, τον Μάρτιο του 2022 είχε προχωρήσει σε μία κατάθεση ψυχής στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» σχετικά με την περιπέτεια με την υγεία της.

«Το 2017 έμαθα ότι έχω διαβήτη, έπεσα ψυχολογικά, έπαθα κατάθλιψη και σταμάτησα να τρώω. Έφτασα οριακά στην ανορεξία, δεν το κατάλαβα, με έβλεπα φυσιολογική», είχε δηλώσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έγκυος για δεύτερη φορά αγαπημένη ηθοποιός – Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Καλώς ήρθες μπέμπη!» – Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός έγινε μπαμπάς

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.