Παράδειγμα προς μίμηση η Ελένη Πετρουλάκη: Στα 52 της ποζάρει με κοιλιακούς «πέτρα» & δίμετρα καλογuμνασμένα πόδια

September 1, 2023


Μία νέα φωτογραφία της με μπικίνι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Πετρουλάκη.Η γνωστή γuμνάστρια διαθέτει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και κάθε φορά που ποστάρει μια φωτογραφία της με μαγιό στα social media, μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.Στη νέα της φωτογραφία, η Ελένη Πετρουλάκη έγραψε στη λεζάντα της:«Mental health Η δύναμη…

... της αισιοδοξίας μπορεί να μετακινήσει τα πάντα !Ας είμαστε αισιόδοξοι και θα τα καταφέρουμε!Πέφτεις αλλά θα ξανά σηκωθείς και το σημαντικό είναι να παραμείνεις δυνατός στην ψυχή & στο σώμα !Η ψυχολογία παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο και εάν συνοδευτεί με άσκηση και ποιοτική...

Μία νέα φωτογραφία της με μπικίνι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Πετρουλάκη.

Η γνωστή γuμνάστρια διαθέτει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και κάθε φορά που ποστάρει μια φωτογραφία της με μαγιό στα social media, μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Στη νέα της φωτογραφία, η Ελένη Πετρουλάκη έγραψε στη λεζάντα της:

«Mental health

Η δύναμη της αισιοδοξίας μπορεί να μετακινήσει τα πάντα !

Ας είμαστε αισιόδοξοι και θα τα καταφέρουμε!

Πέφτεις αλλά θα ξανά σηκωθείς και το σημαντικό είναι να παραμείνεις δυνατός στην ψυχή & στο σώμα !

Η ψυχολογία παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο και εάν συνοδευτεί με άσκηση και ποιοτική διατροφή θα τα καταφέρεις να είσαι πάντα όρθιος !

Την καλημέρα μου με άπλετη αγάπη».

Δείτε την παρακάτω:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.