Οι προσευχές εισακούστηκαν: Μωράκι ξύπνησε από κώμα λίγο πριν αποσυνδεθεί από το μηχάνημα που το κρατούσε στη ζωή

August 30, 2023


Οι προσευχές εισακούστηκαν και ένα μωράκι ξύπνησε από κώμα, λίγο πριν αποσυνδεθεί από το μηχάνημα που το κρατούσε στη ζωή, τους τελευταίους τρεις μήνες.Ειδικότερα, η ενός έτους Marwa είχε κολλήσει έναν ιό, ο οποίος εξαπλώθηκε στο νευρικό της σύστημα και την έριξε σε κώμα. Την ίδια στιγμή, ένα άλλο μωράκι νίκησε τη λευχαιμία.Τρεις μήνες μετά, ενώ οι γιατροί πήραν την απόφαση να την αποσυνδέσουν από…

... το μηχάνημα, η μικρή άνοιξε τα μάτια της.Δύσκολος ο δρόμος που έχει να διανύσει το μωρόΒέβαια, μπορεί να έχει πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά της, με τους γιατρούς να φοβούνται ότι ίσως εκείνη να μην μπορέσει ποτέ να φάει ή να περπατήσει μόνη της, αλλά κατάφερε να νικήσει τις προβλέψεις...

Οι προσευχές εισακούστηκαν και ένα μωράκι ξύπνησε από κώμα, λίγο πριν αποσυνδεθεί από το μηχάνημα που το κρατούσε στη ζωή, τους τελευταίους τρεις μήνες.

Ειδικότερα, η ενός έτους Marwa είχε κολλήσει έναν ιό, ο οποίος εξαπλώθηκε στο νευρικό της σύστημα και την έριξε σε κώμα. Την ίδια στιγμή, ένα άλλο μωράκι νίκησε τη λευχαιμία.

Τρεις μήνες μετά, ενώ οι γιατροί πήραν την απόφαση να την αποσυνδέσουν από το μηχάνημα, η μικρή άνοιξε τα μάτια της.

Δύσκολος ο δρόμος που έχει να διανύσει το μωρό

Βέβαια, μπορεί να έχει πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά της, με τους γιατρούς να φοβούνται ότι ίσως εκείνη να μην μπορέσει ποτέ να φάει ή να περπατήσει μόνη της, αλλά κατάφερε να νικήσει τις προβλέψεις των γιατρών.

Προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τα ιατρικά έξοδα του μωρού

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια της έχει ξεκινήσει να μαζεύει χρήματα, προκειμένου να καλύψει τα ιατρικά της έξοδα.

Baby Wakes From Coma, Doctors Wanted To Pull The Plug

This little girl had a second chance at life

Posted by NowThis Her on Saturday, December 3, 2016

Η ζωή νίκησε: Ο 3χρονος Γαβριήλ κέρδισε τον κακό δράκο και χτύπησε περήφανα το καμπανάκι της ζωής

Ο μικρός Γαβριήλ, στα 2 του έτη, διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, μία επιθετική μορφή, που προσβάλλει κυρίως τις νεαρές ηλικίες.

Το μικρό αγγελούδι, χάρη στην οικονομική βοήθεια του κόσμου και την ΜΚΟ «Πράξη Αγάπης», νοσηλεύτηκε για σχεδόν έναν χρόνο στο παιδοογκολογικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Πριν λίγες μέρες, όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα «Πράξη Αγάπης», ο μικρούλης χτύπησε το καμπανάκι της νίκης και επέστρεψε σπίτι του, χωρίς τη λευχαιμία.

«”Νικήσαμε τον κακό δράκο!”

Αυτό ήταν το μήνυμα που λάβαμε από τους γονείς του μικρού μας Γαβριήλ! Ο μικρός έδωσε γενναία μάχη εδώ και 1 χρόνο ενάντια στο καρκίνο και επιτέλους χτύπησε το καμπανάκι της νίκης. Πριν λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο από το παιδοογκολογικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύτηκε σχεδόν ένα χρόνο.

Ο ήχος αντηχεί στις καρδιές όλων μας και σηματοδοτεί το νέο, φωτεινό και υγιές μέλλον του μικρού μας ήρωα που δεν έχασε στιγμή το χαμόγελο και τη δύναμή του!

Μικρέ μας Γαβριήλ, το ταξίδι αυτό είχε εμπόδια αλλά τα ξεπέρασες και βγήκες νικητής! Σου ευχόμαστε καλή υγεία και καλή τύχη! Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό σου για όσο μας χρειάζεσαι!».

Η ζωή νίκησε: Ο 3χρονος Γαβριήλ κέρδισε τον κακό δράκο και χτύπησε περήφανα το καμπανάκι της ζωής

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.