Κασσελάκης από Χανιά: «Είμαι κουζουλός, αφήνω την Αμερική για να έρθω στην πατρίδα»

August 30, 2023


Με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος συναντήθηκε στα Χανιά ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ιδιότητα του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.Παρά τις αντιδράσεις του Δήμου Χανίων αλλά και του Ιδρύματος Βενιζέλου, ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε με Χανιώτισσες και Χανιώτες στην περιοχή του Ακρωτηρίου και συγκεκριμένα στους Τάφους των Βενιζέλων. «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Ξέρω …

... του Ακρωτηρίου και συγκεκριμένα στους Τάφους των Βενιζέλων. «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Ξέρω ότι έχω πολλά να αποδείξω και αυτό θα κάνω», είπε στις κάμερες ο κ. Κασσελάκης.Μιλώντας στους συγκεντρωμένους, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Παραφράζω τις λέξεις του Καζαντζάκη,...

«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Ξέρω ότι έχω πολλά να αποδείξω και αυτό θα κάνω», είπε στις κάμερες

Με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος συναντήθηκε στα Χανιά ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ιδιότητα του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά τις αντιδράσεις του Δήμου Χανίων αλλά και του Ιδρύματος Βενιζέλου, ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε με Χανιώτισσες και Χανιώτες στην περιοχή του Ακρωτηρίου και συγκεκριμένα στους Τάφους των Βενιζέλων. «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Ξέρω ότι έχω πολλά να αποδείξω και αυτό θα κάνω», είπε στις κάμερες ο κ. Κασσελάκης.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Παραφράζω τις λέξεις του Καζαντζάκη, ότι η Κρήτη δεν είναι για τους νοικοκυραίους, είναι για τους κουζουλούς. Επειδή οι κουζουλοί κάνουν αυτό τον τόπο τόσο υπερήφανο. Είμαι ένας κουζουλός ο οποίος αφήνει την Αμερική για να έρθει εδώ στην πατρίδα μου. Για να προσπαθήσει να αφήσει μια παρακαταθήκη με τον δικό μου μικρό τρόπο».

Δείτε βίντεο




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.