“Έπεσαν” unfollow – Χώρισαν ο Σάββας Γκέντσογλου και η Κίκα Τσέκου

August 30, 2023


Ο πρώην σύντροφος της Αγγελικής Ηλιάδη, Σάββας Γκέντσογλου, εδώ και περίπου ένα χρόνο φαινόταν πως είχε φτιάξει ξανά τη ζωή του και είχε βρει τον έρωτα στα μάτια μίας μελαχρινής καλλονής, η οποία είναι και καλή φίλη της Ιωάννας Τούνη. Ο λόγος για την Κίκα Τσέκου. Οι δυο τους δημοσίευαν αρκετά συχνά βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, ενώ η νεαρή ήταν δίπλα του ακόμη και σε μία από …

...XN0aWNreSI+DQoJCQkJCTxkaXYgc3R5bGU9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Οι δυο τους δημοσίευαν αρκετά συχνά βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, ενώ η νεαρή ήταν δίπλα του ακόμη και σε μία από τις πιο δύσκολες...

Ο πρώην σύντροφος της Αγγελικής Ηλιάδη, Σάββας Γκέντσογλου, εδώ και περίπου ένα χρόνο φαινόταν πως είχε φτιάξει ξανά τη ζωή του και είχε βρει τον έρωτα στα μάτια μίας μελαχρινής καλλονής, η οποία είναι και καλή φίλη της Ιωάννας Τούνη. Ο λόγος για την Κίκα Τσέκου.


Οι δυο τους δημοσίευαν αρκετά συχνά βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, ενώ η νεαρή ήταν δίπλα του ακόμη και σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές του, που δεν είναι άλλη από το πρόσφατο χειρουργείο του (δείτε εδώ τι συνέβη). Μάλιστα, είχε ακουστεί πολύ έντονα πως ήταν έτοιμοι να κάνουν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ψάχνοντας το σπίτι στο οποίο θα έμεναν, ενώ είχαν γνωριστεί και οι οικογένειές τους.

Χώρισαν ο Σάββας Γκέντσογλου και η Κίκα Τσέκου

Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα, κανείς από τους δύο δεν έχει αναρτήσει κάποια κοινή τους φωτογραφία, ενώ εκείνες που υπήρχαν παλαιότερα στο προφίλ τους δεν υπάρχουν πια. Εκεί άρχισαν να μπαίνουν οι πρώτες υποψίες για την “διάλυση” του δεσμού τους.

Επόμενο βήμα, η αναζήτηση των ονομάτων τους στα follow στο προφίλ τους. Κι όμως, δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο πια (δείτε τους εδώ να ανταλλάσσουν φιλιά σε ρομαντικό τοπίο πριν χωρίσουν οριστικά)!

Κίκα Τσέκου Σάββας Γκέντσογλου unfollow

Τσέκου Γκέντσογλου unfollow

Και σαν να μην έφτανε αυτό, εάν παρατηρήσει κάποιος τα βίντεο που η Κίκα Τσέκου δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, θα δει πως, ουσιαστικά, επιβεβαιώνει τον χωρισμό της, αφού σε ένα από αυτά όπου βρίσκεται με τις φίλες της, δηλώνουν πως όλες τους είναι ελεύθερες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

“Αγάπη μου…” – Το βίντεο της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γκέτσογλου μετά τον χωρισμό της με τον Αναστασιάδη

Στέγνωνε ημίγuμνος τα μαλλιά της καλής του στο κρεβάτι – Το έχει πάει αλλού ο Σάββας Γκέντσογλου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.