Από το βασικό στρογγυλό έως τα νύχια στιλέτο: Πως να επιλέξετε το σχήμα που σας ταιριάζει περισσότερο

August 30, 2022


Από το βασικό στρογγυλό έως τα νύχια στιλέτο: Πως να επιλέξετε το σχήμα που σας ταιριάζει περισσότερο

...η και από το χρώμα ή το σχέδιο που θα διαλέξετε. Από το βασικό στρογγυλό σχήμα έως τα νύχια στιλέτο, η αλλαγή του σχήματός σας μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το στυλ του μανικιούρ. Επομένως, επιλέγοντας ολόκληρο το πακέτο, μπορείτε να έχετε τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά.Παρακάτω...



H επιλογή του κατάλληλου σχήματος στα νύχια μπορεί πολλές φορές να είναι πιο δύσκολη ακόμη και από το χρώμα ή το σχέδιο που θα διαλέξετε.



Από το βασικό στρογγυλό σχήμα έως τα νύχια στιλέτο, η αλλαγή του σχήματός σας μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το στυλ του μανικιούρ. Επομένως, επιλέγοντας ολόκληρο το πακέτο, μπορείτε να έχετε τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά.

Παρακάτω θα σας δώσουμε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σχήμα νυχιών που σας ταιριάζει.

Round nails

Το περίγραμμα του νυχιού κλείνει με μια κυκλική άκρη στο τέλος του. Σε αυτό το σχέδιο, η άκρη του νυχιού σας κλείνει σαν μια αφίσα ενός τέλειου κύκλου. Είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε να επιμηκύνετε με fake τρόπο το δάχτυλα σας καθώς τα κάνει να φαίνονται πιο στενά και πιο λεπτά. Οποιαδήποτε απόχρωση ταιριάζει τέλεια.

Oval nails

Αυτό το σχήμα έχει μια φυσική εμφάνιση, αλλά είναι απλώς πιο μακρύ και δίνει επίσης την ψευδαίσθηση της επιμήκυνσης στα δάχτυλα σας. Ίσως αυτό οφείλεται, εν μέρει, στο ότι για να επιτευχθεί το σχήμα, το νύχι σας πρέπει να μεγαλώσει ελαφρώς πέρα από την άκρη του δακτύλου. Έχοντας μια πολύ θηλυκή εσάνς, είναι ιδανικό για μοντέρνους πειραματισμούς με έντονα χρώματα. Είναι βέβαιο πως αν ανήκετε στους τολμηρούς θα πείτε αμέσως το “ναι”.



Square Nails

Είναι τα νύχια που επιλέγουν πολλές celebrities, από την Gwen Stefani και την Missy Elliot έως και την Dolly Parton. Η γωνίες που φαίνεται να σχηματίζουν κάνουν τα δάχτυλα σας να φαίνονται υπέροχα. Συνήθως αυτό το σχήμα φαίνεται υπέροχο στα λεπτά δάχτυλα. Τα συμπαγή, σκούρα και ανοιχτά χρώματα προσδίδουν σε αυτό το σχήμα μια δροσερή μοντέρνα αίσθηση.

Squoval Nails

Ένα τετράγωνο σχήμα που ολοκληρώνεται με στρογγυλές άκρες είναι αυτό το hybrid-nail που πλέον έχει την ονομασία squoval. Αυτό είναι ένα καθολικά κολακευτικό σχήμα νυχιών που φαίνεται καλό τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά δάχτυλα. Και εδώ, όλες εοι μονόχρωμες αποχρώσεις ταιριάζουν υπέροχα. Μια ακόμη πρόταση είναι το εναλλακτικό γαλλικό με διαφορετικά σχέδια και χρώματα.



Ballerina Nails

Μιμούμενα το σχήμα ενός παπουτσιού μπαλαρίνας, αυτό το σχήμα είναι κωνικό στο τελείωμα του και στρογγυλό στη βάση του. Είναι απόλυτα δημοφιλές ανάμεσα στους ανθρώπους που λατρεύουν το nail art και που θέλουν κάθε φορά να πρωτοπορούν. Μπορεί να γίνει κομψό και απόλυτα chic αρκεί να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα που δεν είναι άλλα από τις απαλές αποχρώσεις. Αν φυσικά θέλετε ένα grande αποτέλεσμα τότε υπάρχουν δεκάδες εναλλακτικές που θα λατρέψετε.

Almond Nails

Πολλοί το χαρακτηρίζουν ως το πιο κομψό σχήμα νυχιών στον κόσμο της μόδας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το επιλέγουν εκατοντάδες bloggers και celebrities. Χαρίζει ένα σeξι, λαμπερό και ιδιαίτερα glam αποτέλεσμα και συνίσταται -και εδώ- να το φοράτε με nude χρώματα. Φυσικά κανείς δεν σας απαγορεύει να πειραματιστείτε με όσα θεωρείτε κομψά και λειτουργικά για εσάς.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.