Η άγνωστη αδελφή του Μίλτου Τεντόγλου και η αφιέρωσή της

August 28, 2023


Το «Ποιος το φόρεσε καλύτερα» λίγη ώρα μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου και η ξεχωριστή αφιέρωση.Ο Μίλτος Τεντόγλου βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και στην πόλη του τα Γρεβενά, όπου θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στην Αθήνα για να αρχίσει την προετοιμασία για τους επόμενους αγώνες και την Ολυμπιάδα στο Παρίσι. Στο πλευρό του εκτ…

�ου εκτός από τη μητέρα του είχε και μία ακόμη γυναίκα που είναι η αδυναμία του και είναι και η μοναδική που κατάφερε να φορέσει το χρυσό του μετάλλιο.Διαβάστε περισσότερα στο Queen.grΤο διαβάσαμε εδώ

Το «Ποιος το φόρεσε καλύτερα» λίγη ώρα μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου και η ξεχωριστή αφιέρωση.

Ο Μίλτος Τεντόγλου βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και στην πόλη του τα Γρεβενά, όπου θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στην Αθήνα για να αρχίσει την προετοιμασία για τους επόμενους αγώνες και την Ολυμπιάδα στο Παρίσι. Στο πλευρό του εκτός από τη μητέρα του είχε και μία ακόμη γυναίκα που είναι η αδυναμία του και είναι και η μοναδική που κατάφερε να φορέσει το χρυσό του μετάλλιο.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.