Προσέβαλαν Δημόσια μια γυναίκα στην παραλία για τα κιλά και το σώμα της, αλλά τους η απάντηση που πήραν τους έβαλε στη θέση τους

August 24, 2022


Μια γυναίκα δέχθηκε μια αρκετά φρικτή συμπεριφορά όταν πήγε στην παραλία. Ωστόσο δεν ντράπηκε, αλλά βρήκε το θάρρος να αντιμετωπίσει με τον τρόπο της αυτού του είδους την συμπεριφορά. Με δημοσίευση τη…

...ς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα που αρκετός κόσμος θαύμασε.Τι ακριβώς συνέβη Η Shelley Proebstel είναι μια γυναίκα που δεν ντρέπεται για το σώμα της. Μια γυναίκα φυσιολογική που κάθε μέρα γιορτάζει γι’ αυτό που είναι, ενώ δεν θέλει να αλλάξει τίποτα πάνω της!...

Μια γυναίκα δέχθηκε μια αρκετά φρικτή συμπεριφορά όταν πήγε στην παραλία. Ωστόσο δεν ντράπηκε, αλλά βρήκε το θάρρος να αντιμετωπίσει με τον τρόπο της αυτού του είδους την συμπεριφορά. Με δημοσίευση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα που αρκετός κόσμος θαύμασε.

Τι ακριβώς συνέβη
Η Shelley Proebstel είναι μια γυναίκα που δεν ντρέπεται για το σώμα της. Μια γυναίκα φυσιολογική που κάθε μέρα γιορτάζει γι’ αυτό που είναι, ενώ δεν θέλει να αλλάξει τίποτα πάνω της! Δυστυχώς όμως, υπάρχει και κόσμος που δεν μπορεί να αποδεχθεί την εικόνα ορισμένων ανθρώπων και μένουν στα πρότυπα ομορφιάς που επιβάλλει η σύγχρονη κοινωνία.

Πριν από λίγες μέρες, η Shelley επισκέφθηκε την παραλία Mount Maunganui της Νέας Ζηλανδίας. Ένα συμβάν στην περιοχή της έδωσε το έναυσμα να μιλήσει για το body positivity. Ευτυχώς κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και στη χώρα μας.

Μια ομάδα ανεγκέφαλων ανδρών άρχισε να την χλευάζει όταν έβγαλε το παρεό της και έμεινε με το μπικίνι. Η αιτία ήταν τα παραπανίσια κιλά της. Αντί να ντραπεί, η blogger έβγαλε ορισμένες φωτογραφίες και τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Μαζί, ανάρτησε και ένα μήνυμα για όλους όσους την κατηγόρησαν αδίκως.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.