Τόλμησε και πήδηξε η Σάσα Σταμάτη: Έκανε bungee jumping και όλοι έδειξαν θαυμασμό για την τόλμη της

August 21, 2023


Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στον Ισθμό της Κορίνθου και τόλμησε να κάνει bungee jumping, βάζοντας μία νέα πρόσκληση στον εαυτό της, μετά την ελεύθερη πτώση που είχε κάνει στο παρελθόν.Μάλιστα, η δημοσιογράφος κατέγραψε τη διαδικασία και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Στο συγκεκριμένο βίντεο, η δημοσιογράφος καταγράφει όλη τη διαδικασία, από τη…

...φος καταγράφει όλη τη διαδικασία, από την προετοιμασία της μέχρι και το μεγάλο άλμα στο κενό.Επίσης, η ίδια ανάρτησε και σχετικές φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό και τις συνόδευσε με τη λεζάντα “Κι όταν όλοι και τα πάντα σου λένε “μη”...

Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στον Ισθμό της Κορίνθου και τόλμησε να κάνει bungee jumping, βάζοντας μία νέα πρόσκληση στον εαυτό της, μετά την ελεύθερη πτώση που είχε κάνει στο παρελθόν.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος κατέγραψε τη διαδικασία και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το εντυπωσιακό βίντεο της Σάσας Σταμάτη

Στο συγκεκριμένο βίντεο, η δημοσιογράφος καταγράφει όλη τη διαδικασία, από την προετοιμασία της μέχρι και το μεγάλο άλμα στο κενό.

Επίσης, η ίδια ανάρτησε και σχετικές φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό και τις συνόδευσε με τη λεζάντα “Κι όταν όλοι και τα πάντα σου λένε “μη” αλλά η καρδιά σου φωνάζει “ναι” ποιον ακούς; Το ένστικτο σου”.

Όπως ήταν φυσικό, οι ακόλουθοί της εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την τόλμη της.

Η Σάσα Σταμάτη τόλμησε να κάνει bungee jumping

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.