Μελαχρινή και πανύψηλη – Αυτή είναι η αδερφή της Σταματίνας Τσιμτσιλή (Σπάνιο φωτογραφικό υλικό)

August 21, 2023


Παρά το γεγονός πως έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια στο πλευρό του Θέμη Σοφού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της, την κυρία Γιώτα, μια γλυκύτατη παρουσία που φροντίζει να την στηρίζει σε κάθε της βήμα, χρόνια τώρα (δείτε εδώ βίντεο από την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της εκπομπής της, Happy Day, το 2023), αλλά και στην αδερφή της, Μαίρη, η οποία είναι κι εκείνη δίπ…

...λα της πάντα, σιωπηλά και αθόρυβα. var width=window.innerWidth||document.documentElement.clientWidth;if(width>=1025){document.write(Base64.decode('PCEtLSBCYW5uZXIyOiBBUlREX0lucmVhZF9WaWRlbygxNjEpIC0tPgkJCTxkaXYgY2xhc3M9InN0aWNreS1iYW5uZXIiPg0KCQkJPGRpdiBjbGFzcz0iYmFubmVyLXN0aWNreSI+DQoJCQkJCTxkaXYgc3R5bGU9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} ...

Παρά το γεγονός πως έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια στο πλευρό του Θέμη Σοφού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της, την κυρία Γιώτα, μια γλυκύτατη παρουσία που φροντίζει να την στηρίζει σε κάθε της βήμα, χρόνια τώρα (δείτε εδώ βίντεο από την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της εκπομπής της, Happy Day, το 2023), αλλά και στην αδερφή της, Μαίρη, η οποία είναι κι εκείνη δίπλα της πάντα, σιωπηλά και αθόρυβα.


Η παρουσιάστρια λοιπόν ανήμερα της ονομαστικής εορτής της μαμάς της αλλά και της αδελφής στις 15 Αυγούστου δημοσίευσε σε insta story μια φωτογραφία που είναι μαζί.

Οι αναρτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

« Χρόνια πολλά στην καλύτερη αδελφή του κόσμου!!!» έγραψε χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την παρακάτω φωτογραφία:

Μελαχρινή και πανύψηλη - Αυτή είναι η αδερφή της Σταματίνας Τσιμτσιλή (Σπάνιο φωτογραφικό υλικό)

Ενώ ανέβασε και post με ένα καρουζέλ φωτογραφιών, στο οποίο είδαμε και την μαμά της. Το post συνοδευόταν από την εξής λεζάντα: «Χρόνια πολλά με υγεία και την ευλογία της Παναγίας! Από παιδί θυμάμαι αυτή την ημέρα ως μία ημέρα ξεχωριστή. Γιορτάζει η μαμά μου και η αδελφή μου και ακόμα έχω αποτυπωμένο τον ενθουσιασμό και την παραμονή τους για τον Δεκαπενταύγουστο. Σήμερα γιορτάζουν τα κορίτσια μας! Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει και η ζωή μας να έχει προχωρήσει αλλά σας διαβεβαιώ ότι ο ενθουσιασμός παραμένει ίδιος! Ζήστε την κάθε στιγμή γιατί όπως λέει και μία από τις αγαπημένες μου εκφράσεις στο ταξίδι αυτοβελτίωσης: «Το χθες δεν αλλάζει, το αύριο δεν το γνωρίζουμε οπότε καλύτερα ας ζήσουμε με όλη την ψυχή μας το σήμερα»! Χρόνια Πολλά!»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βόλτες με σκάφος, βουτιές στη θάλασσα και περπάτημα στα σοκάκια – Οι διακοπές Τσιμτσιλή & Σοφού με τα παιδιά τους στην Πάρο

Στην πρώτη της έξοδο με τον Θέμη Σοφό… – 10 μικρά και μεγάλα μυστικά της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκαλύπτονται

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.