«Σαν 20χρονη»: Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με σορτσάκι στο Πήλιο, μαγνήτισε τα βλέμματα στα 54 της

August 16, 2023


Στο Πήλιο βρέθηκε για άλλη μια φορά η Δέσποινα Βανδή καθώς το συγκεκριμένο μέρος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς.Τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, η αγαπημένη τραγουδίστρια, λατρεύει να επισκέπτεται το Πήλιο, ενώ αρκετοί φίλοι της, μεταξύ αυτών η Μαρία Καβογιάννη και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, διατηρούν εξοχικές κατοικίες.Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου λοιπόν, η Δέσποινα …

...Βανδή, που έχει και την ονομαστική της εορτή, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της στην οποία την είδαμε να ποζάρει στον φακό φορώντας ένα oversized t-shirt και ένα καuτό σορτσάκι.Στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε από το χωριό Βυζίτσα, έγραψε η τραγουδίστρια:«Χρόνια...

Στο Πήλιο βρέθηκε για άλλη μια φορά η Δέσποινα Βανδή καθώς το συγκεκριμένο μέρος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς.

Τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, η αγαπημένη τραγουδίστρια, λατρεύει να επισκέπτεται το Πήλιο, ενώ αρκετοί φίλοι της, μεταξύ αυτών η Μαρία Καβογιάννη και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, διατηρούν εξοχικές κατοικίες.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή, που έχει και την ονομαστική της εορτή, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της στην οποία την είδαμε να ποζάρει στον φακό φορώντας ένα oversized t-shirt και ένα καuτό σορτσάκι.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε από το χωριό Βυζίτσα, έγραψε η τραγουδίστρια:

«Χρόνια μας πολλά αγαπημένοι μου!

Χρόνια φωτισμένα, ευτυχισμένα!!!».

Δείτε την φωτό παρακάτω:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.