Ψηλός & γοητευτικός με γκρίζα μαλλιά και μούσια – Αυτός είναι ο επί πολλών ετών σύντροφος της Ευαγγελίας Μουμούρη

August 16, 2023


Η Ευαγγελία Μουμούρη, αν και είναι πολύ επιτυχημένη ηθοποιός, έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσιοποιώντας μόνο όσα η ίδια θεωρεί ότι πρέπει να επικοινωνήσει με το κοινό και τους θαυμαστές της γενικότερα.Η ίδια, δηλαδή, δεν συνηθίζει να αναφέρεται στους δεσμούς της (δείτε εδώ όσα είχαν διαρρεύσει για τον γάμο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο). Όμω…

...WNreSI+DQoJCQkJCTxkaXYgc3R5bGU9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Η ίδια, δηλαδή, δεν συνηθίζει να αναφέρεται στους δεσμούς της (δείτε εδώ όσα είχαν διαρρεύσει για τον γάμο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο). Όμως έφτασε...

Η Ευαγγελία Μουμούρη, αν και είναι πολύ επιτυχημένη ηθοποιός, έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσιοποιώντας μόνο όσα η ίδια θεωρεί ότι πρέπει να επικοινωνήσει με το κοινό και τους θαυμαστές της γενικότερα.


Η ίδια, δηλαδή, δεν συνηθίζει να αναφέρεται στους δεσμούς της (δείτε εδώ όσα είχαν διαρρεύσει για τον γάμο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο). Όμως έφτασε η στιγμή που θέλησε να παρουσιάσει στον κόσμο την σχέση της.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ευαγγελίας Μουμούρη

Την Τρίτη 15/8, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της αγκαλιά με τον καλό της, ο οποίος ονομάζεται Αλέξανδρος Μαμμόπουλος. Οι δυο τους βρέθηκαν στην Κέα ή αλλιώς Τζιά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

«Ολλανδός αποικιοκράτης με την ιθαγενή μουλάτα του. ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΥΑ ΟΥΑ», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης.

«Το μυστικό στη σχέση μας είναι ότι δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Ο άνθρωπος πρέπει να περιφρουρεί την ατομικότητά του για να συνυπάρχει. Είμαστε 12-13 χρόνια μαζί, έχουμε περάσει κρίση, μηδενίζουμε και ξεκινάμε. Θεωρούμε δεδομένο ότι αγαπιόμαστε», είχε δηλώσει για εκείνον σε μία σπάνια συνέντευξή της.

Δείτε επίσης: «Έχω βρεθεί με συνάδελφο που έκανε γuμνά και τώρα δουλεύει σε ένα υπουργείο» – Σοκαρισμένοι Μελιτά & Σεργουλόπουλος με την Ευαγγελία Μουμούρη

Ευαγγελία Μουμούρη σύντροφος
Instagram / Ευαγγελία Μουμούρη

Περισσότερες φωτογραφίες του Αλέξανδρου Μαμμόπουλου

Όπως φαίνεται μέσα από το δικό του προφίλ στο Instagram, αγαπά πολύ το καλοκαίρι και τις βόλτες με το σκάφος στα ανοιχτά της θάλασσας, με καλή παρέα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σπίτι με το Mega: «Γιατί κλαίει;» – Ασύλληπτο περιστατικό με την Ευαγγελία Μουμούρη

Ευαγγελία Μουμούρη: «Δεν είμαι μητέρα της» – Η αποκάλυψη της ηθοποιού που άφησε τον Σεργουλόπουλο άφωνο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.