Ανήλικος πάλεψε με νεαρό Ρομά που πήγε να του πάρει το κινητό – Το έβαλε στα πόδια ο ληστής

August 16, 2023


Τρομοκρατήθηκε, αλλά δεν το έβαλε κάτω ένα ανήλικο αγόρι που δέχθηκε αιφνιδιαστική επίθεση από έναν συνομήλικό του Ρομά ο οποίος επιχείρησε να τον ληστέψει με ξύλο και απειλές στην Ερέτρια της Εύβοιας, αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.Το υποψήφιο θύμα πάλεψε με τον ανήλικο επίδοξο ληστή που αποπειράθηκε με τη χρήση βίας να αρπάξει όσα χρήματα είχε στην κατοχή του και το κινητό του τηλέφωνο κα…

...ι κατάφερε να τα συγκρατήσει, αναγκάζοντας τον επίδοξο ληστή να τραπεί σε φυγή. Όμως, ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και συνελήφθη.Σε βάρος του ανήλικου Ρομά, που δεν είχε φροντίσει να εκδώσει δελτίο ταυτότητας, σχηματίστηκε δικογραφία...

Τρομοκρατήθηκε, αλλά δεν το έβαλε κάτω ένα ανήλικο αγόρι που δέχθηκε αιφνιδιαστική επίθεση από έναν συνομήλικό του Ρομά ο οποίος επιχείρησε να τον ληστέψει με ξύλο και απειλές στην Ερέτρια της Εύβοιας, αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Το υποψήφιο θύμα πάλεψε με τον ανήλικο επίδοξο ληστή που αποπειράθηκε με τη χρήση βίας να αρπάξει όσα χρήματα είχε στην κατοχή του και το κινητό του τηλέφωνο και κατάφερε να τα συγκρατήσει, αναγκάζοντας τον επίδοξο ληστή να τραπεί σε φυγή. Όμως, ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και συνελήφθη.

Σε βάρος του ανήλικου Ρομά, που δεν είχε φροντίσει να εκδώσει δελτίο ταυτότητας, σχηματίστηκε δικογραφία και γι’ αυτό το αδίκημα αλλά και για απόπειρα ληστείας και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ και οι γονείς του κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.