Αποκάλυψη «βόμβα» για την Άννα Βίσση – Αποκλήρωσε την Σοφία Καρβέλα

August 15, 2023


Εκτός από τεράστια ομοιότητα εμφανισιακά Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα μοιράζονται και το ίδιο απολαυστικό χιούμορ. Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο σκηνικό ανάμεσα στην Άννα Βίσση και την Ελένη Μενεγάκη.Και το απέδειξαν άλλη μία φορά σε ένα από τα live τους στα social media.Η Σοφία Καρβέλα πιάστηκε αδιάβαστη όταν η Άννα Βίσση της ζήτησε να τραγουδήσουν μαζί την επιτυχία «Αποδείξεις» με την τραγ…

...ουδίστρια να έχει επική αντίδραση.«Δεν ξέρεις αυτό το τραγούδι; Α, σβήνω τη διαθήκη» είπε.Τότε η Σοφία Καρβέλα γέλασε αναφέροντάς της με νόημα τα αγαπημένα της εγγόνια, Νίκο και Νέστορα.Μόνο για γερά πορτοφόλια: Το 5στερο ξενοδοχείο που κάνουν διακοπές Άννα Βίσση και Σοφία...

Εκτός από τεράστια ομοιότητα εμφανισιακά Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα μοιράζονται και το ίδιο απολαυστικό χιούμορ. Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο σκηνικό ανάμεσα στην Άννα Βίσση και την Ελένη Μενεγάκη.

Και το απέδειξαν άλλη μία φορά σε ένα από τα live τους στα social media.

Η Σοφία Καρβέλα πιάστηκε αδιάβαστη όταν η Άννα Βίσση της ζήτησε να τραγουδήσουν μαζί την επιτυχία «Αποδείξεις» με την τραγουδίστρια να έχει επική αντίδραση.

«Δεν ξέρεις αυτό το τραγούδι; Α, σβήνω τη διαθήκη» είπε.

Τότε η Σοφία Καρβέλα γέλασε αναφέροντάς της με νόημα τα αγαπημένα της εγγόνια, Νίκο και Νέστορα.

Μόνο για γερά πορτοφόλια: Το 5στερο ξενοδοχείο που κάνουν διακοπές Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα είναι η απόλυτη χλιδή (photos)

Η Άννα Βίσση απολαμβάνει στιγμές ξενοιασιάς και ηρεμίας στην Αντίπαρο, παρέα με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα και τους δύο εγγονούς της. Ωστόσο το 5άστερο ξενοδοχείο που μένουν φαίνεται να κοστίζει μια περιουσία και να αφορά μόνο γερά πορτοφόλια.

Όλοι μαζί μένουν σε ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο του νησιού, σε ένα ιδιαίτερο σπίτι που διαθέτει ιδιωτική πισίνα και απόλυτη χλιδή. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Σοφία Καρβέλα για τον πατέρα της.

Η Σοφία Καρβέλα στην Αντίπαρο

Η διακόσμηση είναι minimal, οι χώροι προσεγμένοι μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και το κτίριο είναι σε απόλυτη αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο.

Bardot αντίπαρος

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.