Σοφία Αλιμπέρτη – Γιάννης Πάριος: Η throwback φωτογραφία που ανήρτησε ο γιός τους από τον γάμο τους στην Πάρο το 1986

August 15, 2023


Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη και του πατέρα του, Γιάννη Πάριου. Φαίνεται ότι η μητέρα του ξαφνιάστηκε ευχάριστα και έκανε repost το συγκεκριμένο story. Με την ευκαιρία, δείτε την αμακιγιάριστη φωτογραφία της παρουσιάστριας από την παραλία.Μάλιστα έγραψε: «Πού την βρήκες;».Να θυμί…

...σουμε πως η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος παντρεύτηκαν στην Πάρο το 1986 και χώρισαν το 1998, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα.Σοφία Αλιμπέρτη: «Έπαθε» Ράνια Τζίμα - Η ανάρτηση όλο νόημα για τις φωτιέςΗ Σοφία Αλιμπέρτη «έπαθε» Ράνια Τζίμα...

Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη και του πατέρα του, Γιάννη Πάριου. Φαίνεται ότι η μητέρα του ξαφνιάστηκε ευχάριστα και έκανε repost το συγκεκριμένο story. Με την ευκαιρία, δείτε την αμακιγιάριστη φωτογραφία της παρουσιάστριας από την παραλία.

Μάλιστα έγραψε: «Πού την βρήκες;».

Να θυμίσουμε πως η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος παντρεύτηκαν στην Πάρο το 1986 και χώρισαν το 1998, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα.

Σοφία Αλιμπέρτη - Γιάννης Πάριος: Η throwback φωτογραφία που ανήρτησε ο γιός τους από τον γάμο τους στην Πάρο το 1986

Σοφία Αλιμπέρτη: «Έπαθε» Ράνια Τζίμα – Η ανάρτηση όλο νόημα για τις φωτιές

Η Σοφία Αλιμπέρτη «έπαθε» Ράνια Τζίμα και έβαλε πολλούς στη θέση τους με την ανάρτηση όλο νόημα που έκανε για τις φωτιές που καίνε σχεδόν όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός σχολίασε με δηκτικό τρόπο τη μέριμνα των Αρχών που υπάρχει στα μέτωπα των πυρκαγιών, η οποία αποσκοπεί μόνο στη διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής, αλλά δεν είναι στον ίδιο βαθμό για τα ζώα και τις περιουσίες των ανθρώπων, ότι δηλαδή είχε πει προ ημερών και η δημοσιογράφος, Ράνια Τζίμα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Συγκεκριμένα η Σοφία Αλιμπέρτη είπε:

«Ποτέ δεν θα καταλάβω τη φράση: «Μέλημά μας η ανθρώπινη ζωή»…

Όχι!

Μέλημά σας να είναι η ανθρώπινη ζωή ΚΑΙ τα ζωντανά ΚΑΙ οι περιουσίες των ανθρώπων ΚΑΙ η φύση. Γιατί πρέπει κάθε χρόνο να διαλέγω αν θα ζήσω Ή αν θα έχω σπίτι Ή αν θα έχω μελίσσια και κατσίκες Ή αν θα έχω πεύκα κοντά στο μέρος που ζω; Έχω το 112. Ξέρω. θα ζήσω. Χωρίς σπίτι. Χωρίς ζώα. Χωρίς πράσινο. Τέλεια.

Μέλημά σας η ανθρώπινη ζωή…χωρίς ζωή!».

Δείτε το ποστ της Σοφίας Αλιμπέρτη:

ανάρτηση Σοφίας Αλιμπέρτη για φωτιές

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.