«Σήμερα γιορτάζουν τα κορίτσια μας!» – Συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την τετραπλή χαρά στο σπίτι της

August 15, 2023


Η Μπέττυ Μαγγίρα, η Άντζελα Γκερέκου, αλλά και η Ζήνα Κουτσελίνη γιορτάζουν διπλά σήμερα (δείτε εδώ τον ιδιαίτερο λόγο για την παρουσιάστρια και την κόρη της), Τρίτη 15 Αυγούστου, όμως η Σταματίνα Τσιμτσιλή τις ξεπερνά, καθώς στο σπίτι της γιορτάζουν τέσσερα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Ο λόγος για την μητέρα, την αδερφή και τις δύο κόρες της. Η ίδια, λοιπόν, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τους εορτα…

...25){document.write(Base64.decode('PCEtLSBCYW5uZXIyOiBBUlREX0lucmVhZF9WaWRlbygxNjEpIC0tPgkJCTxkaXYgY2xhc3M9InN0aWNreS1iYW5uZXIiPg0KCQkJPGRpdiBjbGFzcz0iYmFubmVyLXN0aWNreSI+DQoJCQkJCTxkaXYgc3R5bGU9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Η ίδια, λοιπόν, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τους εορτασμούς τους...

Η Μπέττυ Μαγγίρα, η Άντζελα Γκερέκου, αλλά και η Ζήνα Κουτσελίνη γιορτάζουν διπλά σήμερα (δείτε εδώ τον ιδιαίτερο λόγο για την παρουσιάστρια και την κόρη της), Τρίτη 15 Αυγούστου, όμως η Σταματίνα Τσιμτσιλή τις ξεπερνά, καθώς στο σπίτι της γιορτάζουν τέσσερα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Ο λόγος για την μητέρα, την αδερφή και τις δύο κόρες της.


Η ίδια, λοιπόν, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τους εορτασμούς τους για να τους γράψει μερικές ευχές στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, μιλώντας παράλληλα με νοσταλγία για να παιδικά της χρόνια, όπου περίμεναν με περίσσιο ενθουσιασμό να έρθει η ημέρα αυτή.

Τετραπλή χαρά για την Σταματίνα Τσιμτσιλή τον Δεκαπενταύγουστο

«Χρόνια πολλά με υγεία και την ευλογία της Παναγίας!

Από παιδί θυμάμαι αυτή την ημέρα ως μία ημέρα ξεχωριστή. Γιορτάζει η μαμά μου και η αδελφή μου και ακόμα έχω αποτυπωμένο τον ενθουσιασμό και την παραμονή τους για τον Δεκαπενταύγουστο .

Σήμερα γιορτάζουν τα κορίτσια μας!

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει και η ζωή μας να έχει προχωρήσει αλλά σας διαβεβαιώ ότι ο ενθουσιασμός παραμένει ίδιος!

Ζήστε την κάθε στιγμή γιατί όπως λέει και μία από τις αγαπημένες μου εκφράσεις στο ταξίδι αυτοβελτίωσης : «Το χθες δεν αλλάζει, το αύριο δεν το γνωρίζουμε οπότε καλύτερα ας ζήσουμε με όλη την ψυχή μας το σήμερα.»

Χρόνια Πολλά», σημείωσε.

Η βαθιά πίστη της και η βοήθεια που ζήτησε

Στην Πάρο βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνοντας τις διακοπές της μαζί με τα παιδιά της (δείτε την εδώ να ποζάρει με το γιο της) χαλαρώνοντας μετά την ολοκλήρωση άλλης μιας απαιτητικής τηλεοπτικής σεζόν.

Η παρουσιάστρια κάνει συχνά πυκνά αναρτήσεις από το νησί είτε μόνη της, είτε με τα παιδιά της, καθώς ακόμα συχνά μας δείχνει μερικές από τις ομορφιές του νησιού, που επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο.

Την Πέμπτη 20/7 η Σταματίνα Τσιμστιλή έκανε ένα post, το οποίο συγκίνησε ομολογουμένως πολύ, καθώς ανήμερα του Προφήτη Ηλία πέρασε το δικό της μήνυμα για της φωτιές, που κατακαίνε κάθε καλοκαίρι τη χώρα.

«Χρόνια πολλά κι ευλογημένα.
Του Προφήτη Ηλία σήμερα. Θυμάμαι σ’ αυτό το εκκλησάκι ένα χρόνο πριν άναψα ένα κεράκι υπέρ υγείας και με την προσευχή να μετριαστούν οι ανυπολόγιστες ζημιές από τις πυρκαγιές που έκαψαν σπίτια στους πρόποδες τις Πεντέλης και κατέκαψαν έναν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου στην Αττική.
Ένα χρόνο μετά ζούμε ακριβώς με την ίδια αγωνία. Όλοι νιώθουμε θυμό και απογοήτευση με όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας και γινόμαστε ανήμποροι θεατές στο ίδιο έργο.

Ακούω όλες αυτές τις ημέρες από μαρτυρίες ότι τα πυροσβεστικά οχήματα δεν ήταν αρκετά ή έμεναν χωρίς νερό και οι πτήσεις των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων ήταν εντελώς ανεπαρκείς.
Δεν είναι κρίμα οι πυροσβέστες μας που μπαίνουν στη μάχη με τις φλόγες με κίνδυνο ζωής να μην έχουν τα κατάλληλα μέσα για μία τόσο δύσκολη μάχη;

Συμμερίζομαι τον πόνο και την αγωνία των κατοίκων που είδαν το βιος τους να γίνεται παρανάλωμα του πυρός και είμαι σίγουρη ότι μια αποζημίωση απλά θα γλυκάνει προσωρινά τον πόνο τους.
Μήπως πρέπει ως χώρα να αλλάξουμε στρατηγική;

Πότε θα θωρακίσουμε πραγματικά αυτό το κράτος απέναντι στη φωτιά; Όταν δεν θα έχει απομείνει τετραγωνικό μέτρο πρασίνου ;
Από το να εξοπλίζουμε και να δαπανούμε τεράστια ποσά στα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα αυτής τη χώρας σε περίπτωση πολέμου με τους γείτονες μήπως να εξοπλίσουμε και την πυροσβεστική μας όσο καλύτερα μπορούμε;
Οι πυρκαγιές είναι μια υπαρκτή απειλή που κάθε χρόνο παίρνει ζωές, καταστρέφει περιουσίες και δυστυχώς ισοπεδώνει ό,τι πράσινο μας έχει απομείνει.

Καλή δύναμη σε όσους δοκιμάζονται. Όσοι το έχουν ζήσει τους καταλαβαίνουν .
Πριν από μερικά χρόνια η Ηλεία , το Μάτι, η Εύβοια, η Πεντέλη και τώρα η Μάνδρα , το Λουτρακι , η Ρόδος και άλλες τόσες περιοχές που παραδόθηκαν στις φλόγες.
Πονάει ψυχή και μόνο στη σκέψη και στην συνειδητοποίηση των γεγονότων», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με άλλο αέρα στην Αντίπαρο μαζί με την κουμπάρα της η Σταματίνα Τσιμτσιλή – Δεν συνηθίζουμε να τις βλέπουμε μαζί

«Μια υπέροχη βραδιά στην Σύρο» – Με μίνι λευκό φόρεμα στο πλευρό του Θέμη Σοφού στο ταξίδι “αστραπή” τους η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.