«Ήταν ο πιο σημαντικός στη ζωή μου»: Σπάνε καρδιές τα λόγια του Οδυσσέα Σταμούλη για τον νεκρό 11χρονο γιο του

August 15, 2023


Ικαρία: Τραγικές στιγμές για τον ηθοποιό, Οδυσσέα Σταμούλη
Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει ο Οδυσσέας Σταμούλης μετά από τον πνιγμό του 11χρονου γιου του σε παραλία της Ικαρίας, στην περιοχή των Φούρνων. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v…

...v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Ειδικότερα, το άτυχο αγόρι έφυγε από το σπίτι του, περίπου στις 2.30 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα...

Ικαρία: Τραγικές στιγμές για τον ηθοποιό, Οδυσσέα Σταμούλη
Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει ο Οδυσσέας Σταμούλης μετά από τον πνιγμό του 11χρονου γιου του σε παραλία της Ικαρίας, στην περιοχή των Φούρνων.

Ειδικότερα, το άτυχο αγόρι έφυγε από το σπίτι του, περίπου στις 2.30 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα η μητέρα του ενημέρωσε την αστυνομία και το λιμενικό για την εξαφάνισή του.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν όλοι στο νησί και τελικά το άψυχο σώμα του 11χρονου βρέθηκε περίπου στις 8.30 το βράδυ, από ένα πολίτη, στην παραλία Πλάκας.

Λεπτομέρειες για το τραγικό γεγονός, μετέδωσε ο Δημήτρης Καρύδη, δήμαρχος Φούρνων Κορσεών Ικαρίας, μιλώντας στην εκπομπή “Καλοκαίρι Yes”.

Τα σπαρακτικά λόγια του Οδυσσέα Σταμούλη για τον γιο του

Μάλιστα, τον Νοέμβριο του 2021, ο ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” για την πατρότητα, υπογραμμίζοντας «ο πιο σημαντικός ρόλος μου ήταν του πατέρα. Ήθελα πολύ πρόβα για να τον παίξω. Είναι 10 ετών. Τον γιο μου τον παίρνω τα σαββατοκύριακα αλλά δεν μου φτάνουν μόνο δυο ημέρες που τον έχω. Με την πρώην σύζυγο μου τα βρήκαμε εκτός νομού».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.