Το εξομολογήθηκε η Ιωάννα Τούνη: Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που έδωσε για το ταξίδι με τους φίλους της στις Μαλδίβες

August 15, 2023


Ιωάννα Τούνη: Η influencer αποκάλυψε το κόστος του ταξιδιού
Η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε τα γενέθλια της στις μαγευτικές Μαλδίβες μαζί με την οικογένεια της και φίλους. Η ινφλουένσερ και επιχειρηματίας αποκάλυψε πως εκείνη πλήρωσε το ταξίδι για την οικογένεια της και τους φίλους της. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.set…

...tAttribute("fetchpriority","high");var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Συνολικά, ταξίδεψαν 9 άτομα μαζί με τον μικρό Νουνίτο,...

Ιωάννα Τούνη: Η influencer αποκάλυψε το κόστος του ταξιδιού
Η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε τα γενέθλια της στις μαγευτικές Μαλδίβες μαζί με την οικογένεια της και φίλους. Η ινφλουένσερ και επιχειρηματίας αποκάλυψε πως εκείνη πλήρωσε το ταξίδι για την οικογένεια της και τους φίλους της.

Συνολικά, ταξίδεψαν 9 άτομα μαζί με τον μικρό Νουνίτο, ενώ επιστρέφοντας η ερώτηση που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι ήταν πόσο της στοίχισε συνολικά το ταξίδι.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως αν κάποιος κλείσει νωρίτερα τα εισιτήρια και ενημερωθεί για το ταξίδι μπορεί να του κοστίσει πολύ φθηνά, ωστόσο, εκείνη απευθύνθηκε σε ταξιδιωτικό γραφείο και το οργάνωσε τελευταία στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιωάννα έφτιαξε VIP κανάλι στο Instagram και αποφάσισε να απαντήσει εκεί σε όλες τις ερωτήσεις των ακολούθων της.

Όσα αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη για το κόστος του ταξιδιού
«Λοιπόν, επειδή είναι η νούμερο 1 ερώτηση που μου κάνετε πραγματικά και δεν ήθελα να την απαντήσω, αλλά είπαμε ότι εδώ θα τα πω όλα. Έδωσα σύνολο περίπου 27.000 ευρώ για εμένα και τους φίλους μου. Ήμασταν 8 άτομα και το μωράκι μου 9. Κάντε μόνοι σας τις πράξεις. Έδωσα αρκετά. Οκέι. Αλλά άξιζαν και θα το ξαναέκανα. Το απόλαυσα πάρα πολύ. Έγινα 30 χρονών και το καμάρωσα και το χάρηκα. Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου» είπε η Ιωάννα Τούνη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.