Φανερά αδυνατισμένη, κατάμαυρη, μοιάζει με ξένη: Σούσουρο με τις φώτο της Τίνας Μεσσαροπούλου στην παραλία

August 13, 2023


Η Τίνα Μεσσαροπούλου συνεχίζει τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο, απολαμβάνοντας τα μπάνια της σε παραλίες του νησιού, εντυπωσιάζοντας με το κορμί της.Ειδικότερα, η στενή συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, περνάει σχεδόν όλο το καλοκαίρι της στο νησί των Κυκλάδων και μάλιστα παρέα με την παρουσιάστρια του “Happy DAY” και τη Μάρα Ζαχαρέα.Ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” τη δημοσιογ…

...� πάνω τηςΟ φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” τη δημοσιογράφο σε παραλία της Πάρου, φορώντας το boho μπικίνι της, σε ιβουάρ χρώμα, τονίζοντας το μαύρισμά της και δικαίως τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει.Η δημοσιογράφος ακομπεξάριστη και χωρίς...

Η Τίνα Μεσσαροπούλου συνεχίζει τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο, απολαμβάνοντας τα μπάνια της σε παραλίες του νησιού, εντυπωσιάζοντας με το κορμί της.

Ειδικότερα, η στενή συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, περνάει σχεδόν όλο το καλοκαίρι της στο νησί των Κυκλάδων και μάλιστα παρέα με την παρουσιάστρια του “Happy DAY” και τη Μάρα Ζαχαρέα.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της

Ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” τη δημοσιογράφο σε παραλία της Πάρου, φορώντας το boho μπικίνι της, σε ιβουάρ χρώμα, τονίζοντας το μαύρισμά της και δικαίως τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει.

Η δημοσιογράφος ακομπεξάριστη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, δείχνοντας χαλαρή και ευδιάθετη, έκανε μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά του νησιού και αφού κολύμπησε για λίγο, βγήκε από το νερό για να συνεχίσει το διάβασμα ενός βιβλίου, κάτω από τον λαμπερό ήλιο.

Το αψεγάδιαστο κορμί της Τίνας Μεσσαροπούλου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.