Στο νοσοκομείο η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου – Η ανάρτηση μετά την έκκληση βοηθείας

August 13, 2023


Ανησυχία είχε προκαλέσει η ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου, λίγες ημέρες πριν, κάνοντας έκκληση βοηθείας για την μητέρα του, Ράνια, η οποία νοσηλευόταν σε κλινική. Ο ίδιος δεν αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που βρέθηκε εκεί και ποια είναι η κατάσταση της υγείας της, ωστόσο το Σάββατο 12/8 επανήλθε με νέο story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Μέσα από αυτό θέλησε να ευχαριστήσει τους ακ…

...dth>=1025){document.write(Base64.decode('PCEtLSBCYW5uZXIyOiBBUlREX0lucmVhZF9WaWRlbygxNjEpIC0tPgkJCTxkaXYgY2xhc3M9InN0aWNreS1iYW5uZXIiPg0KCQkJPGRpdiBjbGFzcz0iYmFubmVyLXN0aWNreSI+DQoJCQkJCTxkaXYgc3R5bGU9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Μέσα από αυτό θέλησε να ευχαριστήσει τους ακόλουθούς...

Ανησυχία είχε προκαλέσει η ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου, λίγες ημέρες πριν, κάνοντας έκκληση βοηθείας για την μητέρα του, Ράνια, η οποία νοσηλευόταν σε κλινική. Ο ίδιος δεν αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που βρέθηκε εκεί και ποια είναι η κατάσταση της υγείας της, ωστόσο το Σάββατο 12/8 επανήλθε με νέο story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Μέσα από αυτό θέλησε να ευχαριστήσει τους ακόλουθούς του για την άμεση κινητοποίησή τους και το ενδιαφέρον που έδειξαν για εκείνον, αλλά και την γυναίκα που τον έφερε στη ζωή, χωρίς ωστόσο να δίνει κάποια περαιτέρω πληροφορία για την εξέλιξή της.

Το δημόσιο ευχαριστώ του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά την έκκληση βοηθείας για την μητέρα του

«Ευχαριστώ», έγραψε στην ανάρτησή του.

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά για τη σχέση του με τη Δήμητρα Βαμβακούση – “Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου ως πατέρα”

Ντάνος δημόσιο ευχαριστώ

Η συνάντηση με τον πνευματικό του

Ένα από τα νέα και full in love ζευγάρια της showbiz δεν είναι άλλο από το Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Δήμητρα Βαμβακούση με τους δύο να ζουν έρωτά τους, χωρίς να θέλουν ωστόσο στην αρχή να διαρρεύσει και να απασχολήσουν έντονα τα μέσα.

Μετά τα πρώτα τους κοινά ταξίδια εκτός Αθηνών οι τηλεοπτικές κάμερες εντόπισαν τους δύο σε δηλώσεις και έτσι σιγά σιγά έγινε γνωστό, πως κάτι παραπάνω από μία απλή συμπάθεια υπάρχει ανάμεσά τους.

Αυτές τις ημέρες το ζευγάρι άφησε ξανά την πόλη, που μένει καθώς μέσα από το instagram έγινε γνωστό, πως βρέθηκαν στην Κρήτη, σε ίδιο ξενοδοχείο με τους δύο να βγάζουν φωτογραφία τη θέα από το δωμάτιό τους (δείτε εδώ τις αναρτήσεις).

Ένα νέο post, αυτή τη φορά από τη νεαρή αθλήτρια και συγκεκριμένα την Πέμπτη 2/3 έκανε γνωστό, όχι μόνο πως το ζευγάρι είναι στην Κρήτη, αλλά και πως έχουν βρεθεί εκεί με σκοπό να επισκεφτούν τον πνευματικό τους, με τον οποίο και φωτογραφήθηκαν.

«Ο Πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης. Ο άνθρωπος αυτός , έχει κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του κρατώντας την σιωπή του. Ένας Πατέρας που ενδιαφέρεται πραγματικά και αγαπάει τους ανθρώπους. Πλέον πρέπει να ταξιδεύω για να τον βλέπω.

Ένας άνθρωπος που μόνο καλό έχει κάνει . Ξαφνικά απλά έληξαν την απόσπαση του από στους Αγίους Ισιδώρους και δεν μεριμνήσανε να τον πάρουν ένα τηλέφωνο ποτέ από τότε . Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω έναν πνευματικό που μεριμνεί για μένα μέρα νύχτα και με κάνει καλύτερο άνθρωπο . Εύχομαι να λήξει γρήγορα όλο αυτό και να τον έχουμε σύντομα πάλι κοντά μας. Να έχουμε όλοι την ευχή του και την ευχή του Τίμιου Σταυρού», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντάλλασσαν ματιές και χαμογελούσαν συνεχώς ο ένας στον άλλο – Τα τρυφερά τετ α τετ του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση στο θέατρο

Ντυμένος γαμπρός ο Γιώργος Αγγελόπουλος – Το βίντεο από τις πρόβες

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.