«Χαστούκι» από την Super Κική: «Ε ναι, λοιπόν, δεν ήξερα τον Σταύρο Ξαρχάκο και χ… η φοράδα»

August 13, 2023


Στις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή της για τον Σταύρο Ξαρχάκο απάντησε η Super Κική. Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, σημειώνοντας ότι «χεστ… η φοράδα» που δεν ήξερε τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη στα 21 της.«Καλησπέρα σε όλους τους περήφανους, δήθεν κουλτουρογα… της Ελλάδας που έσπευσαν να με κατασπαράξουν με ευχές από καρκίνους και βρισιές επειδή θεώρησαν ότι έθιξα τον Σταύρο Ξαρχάκο ε…

...πειδή απλά και μόνο το είπε η τηλεόραση! Μέχρι τότε δεν μίλαγε ΚΑΝΕΝΑΣ! Είστε θύματα της τηλεόρασης γιατί οι κύριοι αυτοί θεώρησαν καλό, μιας που είναι Αύγουστος και δεν έχουν τι να παίξουν, να χορέψουν χαλαρό τσιφτετελάκι στις πλάτες μου παραλείποντας το καρφιτσωμένο μου...

Στις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή της για τον Σταύρο Ξαρχάκο απάντησε η Super Κική. Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, σημειώνοντας ότι «χεστ… η φοράδα» που δεν ήξερε τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη στα 21 της.

«Καλησπέρα σε όλους τους περήφανους, δήθεν κουλτουρογα… της Ελλάδας που έσπευσαν να με κατασπαράξουν με ευχές από καρκίνους και βρισιές επειδή θεώρησαν ότι έθιξα τον Σταύρο Ξαρχάκο επειδή απλά και μόνο το είπε η τηλεόραση! Μέχρι τότε δεν μίλαγε ΚΑΝΕΝΑΣ! Είστε θύματα της τηλεόρασης γιατί οι κύριοι αυτοί θεώρησαν καλό, μιας που είναι Αύγουστος και δεν έχουν τι να παίξουν, να χορέψουν χαλαρό τσιφτετελάκι στις πλάτες μου παραλείποντας το καρφιτσωμένο μου σχόλιο στο βίντεο από κάτω, όπου λέω ότι σε καμία ερώτηση δεν απαντάω σοβαρά και ότι είναι σάτιρα! Ε ναι, λοιπόν, το παραδέχομαι. Δεν ήξερα στα 21 μου τον Σταύρο Ξαρχάκο και χεστ… η φοράδα! Να λοιπόν που έγινα αφορμή να τον μάθουν και άλλοι νέοι σήμερα.

Παρ’ όλα αυτά όλοι ξέρουμε μεταξύ μας ότι δεν είπα τίποτα που να θίγει την προσωπικότητα του ανθρώπου! Όταν θέλετε απλώς να ξεθυμάνετε απ’ τη ζωάρα σας, καλό είναι να ξεσπάτε εκεί που όντως σας πνίγει και όχι όπου σας είναι βολικό. Παρ’ όλα αυτά εγώ θα συνεχίσω να εκφράζομαι όπως θέλω γιατί βαρέθηκα την τελειότητα σας. Ξαρχάκο σε έχω αποθηκεύσει Spotify να ξες», ανέφερε στο story που έκανε στο Instagram.

«Χαστούκι» από την Super Κική: «Ε ναι, λοιπόν, δεν ήξερα τον Σταύρο Ξαρχάκο και χ… η φοράδα»

Λίγη ώρα αργότερα, η Super Κική απάντησε και στο σχόλιο του Ηλία Ψινάκη που έκανε λόγο για «σκουπίδια»:

«Για να δείτε για τη ανθρωποφαγία μιλάμε και τη έκταση μπορεί να πήρε τώρα αυτό, χωρίς κανένα λόγο, μέχρι και ο Ψινάκης που μάλλον ματιασμένος θα είναι ανέβασε ολόκληρο ποστ να με πει σκουπίδι από το πουθενά! Πατάνε πάνω σε πλάτες άλλων να μαζέψουν τα πραγματικά κακουργήματα. Που κόβω τον λαιμό μου ότι δεν έχει ιδέα τι είπα».

«Χαστούκι» από την Super Κική: «Ε ναι, λοιπόν, δεν ήξερα τον Σταύρο Ξαρχάκο και χ… η φοράδα»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.