Τζούλια Αλεξανδράτου: «Ολόκληρη η εγκυμοσύνη μου θα είναι επί πληρωμή δεν την δείχνω δωpεάv»

August 12, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μετά από χρόνια αποχής η Τζούλια Αλεξανδράτου ήρθε πάλι στο προσκήνιο καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Το πρώην μοντέλο έμενε για χρόνια …

...χρόνια στο εξωτερικό καθώς είχε παντρευτεί τον επιχειρηματία Κριστιάν Καρπόζηλο. Εδώ και καιρό η Τζούλια κάνει… νέα καριέρα στη διαδικτυακή πλατφόρμα ”Only fans”, η οποία είναι αρκετά δημοφιλής λόγω του ότι οι χρήστες ανεβάζουν συνήθως ποpνογραφικό περιεχόμενο, αλλά...



Μετά από χρόνια αποχής η Τζούλια Αλεξανδράτου ήρθε πάλι στο προσκήνιο καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Το πρώην μοντέλο έμενε για χρόνια στο εξωτερικό καθώς είχε παντρευτεί τον επιχειρηματία Κριστιάν Καρπόζηλο.



Εδώ και καιρό η Τζούλια κάνει… νέα καριέρα στη διαδικτυακή πλατφόρμα ”Only fans”, η οποία είναι αρκετά δημοφιλής λόγω του ότι οι χρήστες ανεβάζουν συνήθως ποpνογραφικό περιεχόμενο, αλλά φιλοξενεί επίσης και άλλα είδη περιεχομένου, όπως γuμναστές, μουσικούς κ.α.

”Είστε χαζοί; H εγκυμοσύνη θα είναι στο Onlyfans”

Το πρώην μοντέλο λοιπόν, ύστερα από ερώτηση follower ”πώς τα πάει με την εγκυμοσύνη”, απάντησε απότομα, προσβάλοντας γενικώς και αορίστως: ”Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο Onlyfans δε τη δείχνω δωρεάν” και δημοσίευσε την απάντησή της σε στόρι στο Instagram.



Η ανάρτηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.