Βόλος ΤΩΡΑ – Μπήκε σε τυροπιτάδικο και πλάκωσε τον υπάλληλο στις μπουνιές. Στο ψυχιατρείο 28χρονη

August 12, 2022


Στο ψυχιατρείο θα οδηγηθεί η 28χρονη που το βράδυ της Τετάρτης πήγε σε τυροπιτάδικο της Νέας Ιωνίας και προσπάθησε να πάρει αντικείμενα και ροφήματα χωρίς να πληρώσει, χτυπώντας την υπάλληλο του κατασ…

...τήματος. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος και αποφάσισε τον εγκλεισμό της. Τι συνέβη; Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 22.00, η 28χρονη μπήκε στο κατάστημα για να προσπαθήσει να πάρει αντικείμενα και ροφήματα χωρίς να πληρώσει. Επιτέθηκε μάλιστα φραστικά στη 19χρονη υπάλληλο...

Στο ψυχιατρείο θα οδηγηθεί η 28χρονη που το βράδυ της Τετάρτης πήγε σε τυροπιτάδικο της Νέας Ιωνίας και προσπάθησε να πάρει αντικείμενα και ροφήματα χωρίς να πληρώσει, χτυπώντας την υπάλληλο του καταστήματος. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος και αποφάσισε τον εγκλεισμό της.

 

Τι συνέβη;

  • Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 22.00, η 28χρονη μπήκε στο κατάστημα για να προσπαθήσει να πάρει αντικείμενα και ροφήματα χωρίς να πληρώσει. Επιτέθηκε μάλιστα φραστικά στη 19χρονη υπάλληλο και στη συνέχεια στην 36χρονη συνάδελφό της, για να τις χτυπήσει με μπουνιές!

 

Φεύγοντας επιχείρησε να αφαιρέσει και αντικείμενα εκ νέου, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς για να συλληφθεί αλλά και να διαπιστωθεί ότι είναι… παλιά γνώριμη των Αρχών, καθώς έχει απασχολήσει ξανά με τη δράση της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.