Ο τσιγγάνος παιδεραστής απειλεί την οικογένεια της Γεωργίας – “Αν την πλησιάσετε θα σας σκοτώσω”

August 12, 2022


Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την υπόθεση αρπαγής της 16χρονης Γεωργίας που προ μερικών εβδομάδων είχε εξαφανισθεί από το ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.    Ο δικηγόρος της οικογένειας, …

... ένα 25χρονο τσιγγάνο ο οποίος όχι μόνο την κακοποιούσε χτυπώντας την αλλά την χρησιμοποιούσε και για διάφορες μικροκλοπές. Οι γονείς της ανήλικης είχαν πει τότε ότι ο συγκεκριμένος δεν αποκλείεται να εξέδιδε κιόλας την 16χρονη… έναντι αμοιβής!.   Ο δικηγόρος της οικογένειας,...

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την υπόθεση αρπαγής της 16χρονης Γεωργίας που προ μερικών εβδομάδων είχε εξαφανισθεί από το ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

 

  • Η κοπέλα είχε συνάψει δεσμό με ένα 25χρονο τσιγγάνο ο οποίος όχι μόνο την κακοποιούσε χτυπώντας την αλλά την χρησιμοποιούσε και για διάφορες μικροκλοπές. Οι γονείς της ανήλικης είχαν πει τότε ότι ο συγκεκριμένος δεν αποκλείεται να εξέδιδε κιόλας την 16χρονη… έναντι αμοιβής!.

 

 

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ακης Βαβαρούτας, αναφέρει ότι “η 16χρονη είναι ένα κορίτσι που είχε διάφορα προβλήματα, είχε νοσηλευτεί ξανά σε ψυχιατρική κλινική, πριν από ένα χρόνο περίπου, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει. Εκεί έκριναν ότι δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα και της έδωσαν εξιτήριο”.

 

  • Οι γονείς στη συνέχεια καταγγέλλουν, μέσω του δικηγόρου τους, ότι αφού έβλεπαν ότι το κορίτσι έχει πολλά προβλήματα είχαν απευθυνθεί στις αρχές, αλλά και σε άλλους φορείς “αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς”.

 

Η ανήλικη έβγαινε με τον συγκεκριμένο άνδρα, “έφευγε συνέχεια από το σπίτι, την έβρισκαν οι γονείς της και προσπαθούσαν να την γυρίσουν πίσω. Κάποια στιγμή αυτός την χτύπησε, έγιναν μηνύσεις και τελικά προ μερικών εβδομάδων οι γονείς κατάφεραν και πήραν εισαγγελική παραγγελία, ώστε να νοσηλευτεί η 16χρονη σε κάποια ψυχιατρικό ίδρυμα, ώστε να εξεταστεί, και η κοπέλα μεταφέρθηκε από την Πάτρα, στο Δαφνί”.

 

 

Μάλιστα ο δικηγόρος είχε ενημερώσει και την Διοίκηση του Νοσοκομείου πως πιθανόν οι ρομά να έφταναν μέχρι εκεί για να την «αρπάξουν», αγνοώντας την Εισαγγελική παραγγελία. Κι έτσι και έγινε. Η ομάδα των τσιγγάνων έκοψε τα κάγκελα του Νοσοκομείου, μπήκαν μέσα και άρπαξαν την κοπέλα. Η 16χρονη από εκείνη την ημέρα διέμενε στο σπίτι του 25χρονου, όμως προχθές… έγινε το κακό!

 

  • Σύμφωνα με όσα η ίδια είπε στην μητέρα της, την χτύπησε άγρια! Τόσο άγρια που σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι με μώλωπες προκειμένου να βρει καταφύγιο στη μητέρα της. Όπως απεδείχθη όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν ελάμβανε καν την φαρμακευτική αγωγή που της είχαν συστήσει οι ψυχίατροι. Η μητέρα μετά την μήνυση που υπέβαλε ζήτησε την άμεση προσαγωγή του κακοποιητή – συντρόφου της ανήλικης.

 

Είχε μεταβεί στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα. Εκεί της δηλώθηκε πως θα έπρεπε να γίνει μεταβίαση των εγγράφων στο… Γ’ Αστυνομικό Τμήμα που ήταν και το αρμόδιο! Όμως τελικά μέχρι να «λυθούν» τα γραφειοκρατικά αστυνομικά προβλήματα, πέρασε το αυτόφωρο και ο 25χρονος δεν συνελήφθη ποτέ.

 

Η οικογένεια σύμφωνα με το Flamis φοβάται για την ζωή της ανήλικης. «Δηλαδή πρέπει να την βρούμε σε κανά χαντάκι και μετά να ψαχνόμαστε για το ποιος φταίει; Μα πως η Αστυνομία δεν εφαρμόζει το νόμο και κλείνει τα μάτια μπροστά σε μία κακοποίηση αλλα και στο γεγονός ότι πρόκειται για ανήλικη την οποία έχει «αρπάξει» ο συγκεκριμένος άνδρας» αναρωτιούνται συγγενείς της 16χρονης. Τον 25χρονο τσιγγάνο τον γνωρίζει η οικογένεια και όταν η μητέρα είχε μεταβεί κάποια στιγμή στο σπίτι του την είχαν απειλήσει ότι «θα τους σκοτώσουν αν ξαναπλησιάσουν».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.