«Να μη συμβεί σε καμία γυναίκα αυτό»: Τα πρώτα λόγια της 49χρονης μετά την επίθεση με οξύ από τον πρώην της

August 12, 2022


«Να μη συμβεί σε καμία γυναίκα αυτό»: Τα πρώτα λόγια της 49χρονης μετά την επίθεση με οξύ από τον πρώην της

...ρώματα της Τετάρτης, μίλησε η 49χρονη. Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Ανάληψη Μεσσήνης, όταν η 49χρονη την ώρα που έφθανε στη δουλειά της δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.Σε βάρος του...



Μεσσήνη: Για την επίθεση που δέχτηκε με καυστικό υγρό από τον 50χρονο πρώην σύζυγό της τα ξημερώματα της Τετάρτης, μίλησε η 49χρονη.



Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Ανάληψη Μεσσήνης, όταν η 49χρονη την ώρα που έφθανε στη δουλειά της δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.

Σε βάρος του 50χρονου έχει σχηματιστεί σχετική δικογραφία ενώ θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή. Ο άνδρας όταν συνελήφθη φέρεται να τα απέδωσε όλα σε οικονομικές διαφορές που είχε με την πρώην σύζυγό του. «Με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού και έπαιρνε χρήματα από τον λογαριασμό μου. Είχε κάνει οικονομικά ανοίγματα και δεν μπορούσα να τα πληρώνω εγώ», φέρεται να είπε ο 50χρονος σύμφωνα με τον Alpha ενώ δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του. «Το έχω μετανιώσει, δεν έπρεπε να της επιτεθώ».



Για το τραγικό περιστατικό η 49χρονη που νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας δήλωσε στον Alpha: «Να μη συμβεί σε καμία γυναίκα αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ κακή κατάσταση. Θα τα καταφέρω».





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.