Survivor spoiler 10/08: Ζητά 8.000 ευρώ την εβδομάδα και φαγητό κάθε δύο μέρες! Είπε ΟΧΙ στην αρχική πρότση το top όνομα

August 10, 2023


Survivor spoiler 10/08: Ποιο είναι το top όνομα από προηγούμενα Survivors, ο οποίος έχει τρελές απαιτήσεις για να μπει στο επόμενο Survivor και απάντησε αρνητικά στην αρχική πρόταση του Ατζούν!Είναι γνωστό πως ο Τούρκος παραγωγός έχει αρχίζει να τρέχει το πρότζεκτ του επόμενου Survivor, το οποίο θα πάει πιθανότατα για τον Ιανουάριο του 2025, μετά από παύση μιας τηλεοπτικής σεζόν, καθώς αν ήταν να …

...γίνει φέτος θα είχε βγει ήδη trailer από τον ΣΚΑΙ που θα ζητούσε παίκτες να κάνουν αίτηση για νέους Μαχητές. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα, οπότε μοιάζει δύσκολο να γίνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν το Survivor.Πάμε τώρα στα δεδομένα που έχουμε! Είτε με παύση μιας σεζόν είτε όχι ο Ατζούν Ιλιτζαλί...

Survivor spoiler 10/08: Ποιο είναι το top όνομα από προηγούμενα Survivors, ο οποίος έχει τρελές απαιτήσεις για να μπει στο επόμενο Survivor και απάντησε αρνητικά στην αρχική πρόταση του Ατζούν!

Είναι γνωστό πως ο Τούρκος παραγωγός έχει αρχίζει να τρέχει το πρότζεκτ του επόμενου Survivor, το οποίο θα πάει πιθανότατα για τον Ιανουάριο του 2025, μετά από παύση μιας τηλεοπτικής σεζόν, καθώς αν ήταν να γίνει φέτος θα είχε βγει ήδη trailer από τον ΣΚΑΙ που θα ζητούσε παίκτες να κάνουν αίτηση για νέους Μαχητές. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα, οπότε μοιάζει δύσκολο να γίνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν το Survivor.

Πάμε τώρα στα δεδομένα που έχουμε! Είτε με παύση μιας σεζόν είτε όχι ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει αρχίσει τις επαφές του με παίκτες που θέλει να πλαισιώσει στην ομάδα των Διασήμων και η οποία θα απαρτίζεται από πρώην παίκτες του Survivor. Εκεί σας έχουμε αναφέρει μερικά ονόματα που είτε αρχικά έχουν απαντήσει θετικά είτε η παραγωγή τα εξετάζει ώστε να τα προσεγγίσει!

Δείτε ακόμα: Survivor spoiler: «Δεν ξαναμπαίνω! Είναι τσίρκο» – ΟΧΙ σε 10.000 ευρώ την εβδομάδα από κορυφαίο πρώην παίκτη!

Survivor spoiler 10/08: Ζητά 8.000 ευρώ την εβδομάδα και φαγητό κάθε δύο μέρες! Είπε ΟΧΙ στην αρχική πρότση το top όνομα

Survivor spoiler: Οι απίστευτες απαιτήσεις του παίκτη

Σε ένα από τα ονόματα που προσέγγισε όμως ή για να τα λέμε καλύτερα από ακόμα ένα πρόσωπο ο Ατζούν δέχτηκε «χυλόπιτα» και οι απαιτήσεις που άκουσε ήταν εξωφρενικές. Συγκεκριμένα πρόκειται για πρόσωπο που ξεχώρισε στο Survivor 2022, στο οποίο είχε πάρει μέρος και μέχρι πρόσφατα παρουσιαζόταν ως κλεισμένος για το επόμενο Survivor.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο παίκτης αυτός τα γύρισε στον Ατζούν, με τον οποίο δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις και ζήτησε παράλογα πράγματα. 8.000 ευρώ την εβδομάδα, να τρώει κάθε δύο μέρες κανονικά και να έχει και επικοινωνία συχνά πυκνά με τον έξω κόσμο! Φυσικά και ο Τούρκος παραγωγός μόνο να γελάσει μπορούσε με την αντιπρόταση του παίκτη και του ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί τέτοιες υποχωρήσεις από την πλευρά του. Ο παίκτης από την άλλη παραμένει στην ίδια στάση και περιμένει νεότερα, που δύσκολα ωστόσο θα έρθουν!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.