Σοκ! Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι Έλληνας ο δoλοφόνος του Μιχάλη Κατσούρη

August 9, 2023


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα, αργά τη Δευτέρα, έξω από το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ, από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι Έλληνας. Σε κάποια από τα βίντεο που έχουν ληφθεί την…

...νίας να μην είναι Κροάτης, αλλά Έλληνας. «Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι Έλληνας. Σε κάποια από τα βίντεο που έχουν ληφθεί την ώρα των γεγονότων ακούγονται κάποιοι να μιλάνε ελληνικά και να λένε φράσεις του τύπου “πάμε...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα, αργά τη Δευτέρα, έξω από το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ, από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

  • Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως η έρευνα στρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις και πως είναι πιθανό ο δράστης της δολοφονίας να μην είναι Κροάτης, αλλά Έλληνας.

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι Έλληνας. Σε κάποια από τα βίντεο που έχουν ληφθεί την ώρα των γεγονότων ακούγονται κάποιοι να μιλάνε ελληνικά και να λένε φράσεις του τύπου “πάμε να τους τελειώσουμε”. Έτσι, εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο αυτό, χωρίς τίποτα να είναι σίγουρο μέχρι στιγμής» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.