Είναι «καρμπόν»: Αυτός ο σκύλος μοιάζει με άνθρωπο και έχει τρελάνει το διαδίκτυο (φωτο)

August 6, 2022


Μπορεί ο Γιόγκι να είναι ένας γλυκύτατος σκυλάκος αλλά όσοι τον βλέπουν για πρώτη φορά αισθάνονται, συχνά, κάπως άβολα.Δείτε επίσης: Αφού έφτασε κοντά στην ευθανασία και περίμενε 500 ημέρες σε ένα κατ…

...αφύγιο, αυτός ο σκύλος ανακαλύπτει την έννοια της λέξης «ευτυχία»Παρότι ο Γιόγκι είναι φιλικός, καλοζωϊσμενος και πανέμορφος, πολλοί «παγώνουν» μόλις τον δουν για πρώτη φορά, αφού τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τους θυμίζουν περισσότερο άνθρωπο παρά σκύλο.Η χαρακτηριστική...

Μπορεί ο Γιόγκι να είναι ένας γλυκύτατος σκυλάκος αλλά όσοι τον βλέπουν για πρώτη φορά αισθάνονται, συχνά, κάπως άβολα.

Δείτε επίσης: Αφού έφτασε κοντά στην ευθανασία και περίμενε 500 ημέρες σε ένα καταφύγιο, αυτός ο σκύλος ανακαλύπτει την έννοια της λέξης «ευτυχία»

Παρότι ο Γιόγκι είναι φιλικός, καλοζωϊσμενος και πανέμορφος, πολλοί «παγώνουν» μόλις τον δουν για πρώτη φορά, αφού τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τους θυμίζουν περισσότερο άνθρωπο παρά σκύλο.

Η χαρακτηριστική μουσούδα του σε συνδυασμό με τα αμυγδαλωτά του μάτια και ροζ χείλη του, έχουν κάνει τον Γιόγκι viral στο διαδικτύο.

Το παράδοξο είναι ότι, ενώ τα social media έχουν υποδεχτεί τον Γιόκγι με έκπληξη, η ιδιοκτήτριά του, Chantal Desjardins, ισχυρίζεται πως δεν διακρίνει καμία ομοιότητα.

«Δεν μπορώ να το δω, συγνώμη», επιμένει η Chantal.

Όμως στο διαδίκτυο, τα πιο πολλά σχόλια είναι εντελώς διαφορετικά.

«Θα δυσκολευόμουν να τον χαϊδέψω» γράφει κάποιος ενώ μία κοπέλα ισχυρίζεται πως βλέπει στον Γιόγκι τον Νίκολας Κέιτζ με στολή Ewok.

«Στην αρχή γέλασα, μετά ένιωσα άβολα, τώρα έχω αγκαλιάσει τα γόνατα μου και πηγαίνω μπρος-πίσω, προσπαθώντας να με πίσει ότι απλώς μία εφαρμογή faceswap», σχολίασε κάποιος άλλος.

Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Είναι «καρμπόν»: Αυτός ο σκύλος μοιάζει με άνθρωπο και έχει τρελάνει το διαδίκτυο (φωτο)

 Είναι «καρμπόν»: Αυτός ο σκύλος μοιάζει με άνθρωπο και έχει τρελάνει το διαδίκτυο (φωτο)

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.