Η απίστευτη ιστορία γυναίκας με γένια: Έβγαζε μούσι από τα 13 της – Ξυριζόταν δύο φορές τη μέρα και έκανε αποτρίχωση κάθε βδομάδα (photos)

August 6, 2022


Μια γυναίκα από το Λας Βέγκας των ΗΠΑ αντιμετώπιζε πρόβλημα με την τριχοφυΐα στο πρόσωπο της, σε βαθμό που έπρεπε να ξυρίζεται δύο φορές την ημέρα, όπως πλέον έχει αποδεχτεί την εμφάνιση της και έχει …

...αφήσει μούσι.Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η 30χρονη Dakota Cooke άρχισε να εμφανίζει από πολύ μικρή ηλικία τρίχες στο πρόσωπο της, όμως η κατάσταση επιδεινώθηκε εφόσον έγινε 13 ετών και ειδικά όταν μπήκε στην εφηβεία.«Το πρόσωπο μου ξεκίνησε να μοιάζει με ροδάκινο και το επισήμανε ένας...

Μια γυναίκα από το Λας Βέγκας των ΗΠΑ αντιμετώπιζε πρόβλημα με την τριχοφυΐα στο πρόσωπο της, σε βαθμό που έπρεπε να ξυρίζεται δύο φορές την ημέρα, όπως πλέον έχει αποδεχτεί την εμφάνιση της και έχει αφήσει μούσι.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η 30χρονη Dakota Cooke άρχισε να εμφανίζει από πολύ μικρή ηλικία τρίχες στο πρόσωπο της, όμως η κατάσταση επιδεινώθηκε εφόσον έγινε 13 ετών και ειδικά όταν μπήκε στην εφηβεία.

«Το πρόσωπο μου ξεκίνησε να μοιάζει με ροδάκινο και το επισήμανε ένας φίλος της οικογένειας μου. Οπότε ο πατριός μου με πήγε στους γιατρούς για να κάνω εξετάσεις και μετά με πήγε στο κομμωτήριο όπου έκανα την πρώτη μου αποτρίχωση. Ήταν εξαιρετικά άβολο και εκείνη την εποχή, ήμουν έτοιμη να μάθω πώς να ξυρίζω τα πόδια μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Το μούσι επηρεάζει την υγεία – Δείτε τι μπορεί να πάθετε!

Παρά τις εξετάσεις, δεν είναι ξεκάθαρο τι προκάλεσε την έντονη τριχοφυία, όμως το ιατρικό προσωπικό που την εξέτασε, ανέφερε πως ενδέχεται να έχει να κάνει με τα επινεφρίδια της που παράγουν αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης.

γυναικα-ηπα-γενια-5-8

«Μεγάλωσα σε μια περίοδο όπου οι γυναίκες με τρίχες στο πρόσωπο στιγματίζονταν τόσο πολύ. Οι γυναίκες στο κομμωτήριο μου έλεγαν πως τα κορίτσια δεν πρέπει να κάνουν τρίχες στο πρόσωπο», πρόσθεσε στη συνέχεια. Έτσι, αναγκάζονταν να κάνει αποτρίχωση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ενώ έφτασε στο σημείο να ξυρίζεται και δύο φορές την ημέρα.

Η απόφαση που άλλαξε την ζωή της

Η Dakota Cooke ανέφερε ότι αισθάνονταν για μια δεκαετία ιδιαίτερα άβολα, μέχρι το 2015 όπου έπιασε κουβέντα με μια φίλη της, η οποία της ζήτησε να αποδεχτεί τον εαυτό της και να μην προσπαθεί να τον αλλάξει. Έκτοτε, άφησε ελεύθερες τις τρίχες στο πρόσωπο και όπως είπε, απολαμβάνει την νέα της εμφάνιση.

«Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με στήριξαν πολύ σε όλο το ταξίδι μου για την αποδοχή του εαυτού μου και μου αγόρασαν ακόμη και μια πινακίδα που γράφει: “Μην μαλώνεις με τη γενειοφόρο κυρία”. Μου αρέσει», σημειώνει η 30χρονη.

γυναικα-ηπα-γενια-5-8

Μάλιστα, διατηρεί και λογαριασμό στο TikTok, όπου αναφέρει πως λαμβάνει χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης, ενώ προσπαθεί να δώσει συμβουλές σε άτομα που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.