Εικόνες που δείχνουν ότι η Ιαπωνία ζει το έτος 3021

August 6, 2022


Η ασιατική χώρα μας εκπλήσσει με τις τεχνολογικές και δημιουργικές της εξελίξεις.Η χώρα της Ιαπωνίας που αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος στην ανατολική ακτή της Ασίας, είναι γνωστή για τη μοναδική και…

... περήφανη κουλτούρα της.Η ιαπωνική κουλτούρα μπορεί να φαίνεται περίεργη σε πολλούς, αλλά αυτό το ζωντανό και ευημερούν έθνος σίγουρα μπορεί να διδάξει στους άλλους ένα ή δύο πράγματα για την καινοτομία, τη φαντασία, τις οικογενειακές αξίες και το σεβασμό για τους άλλους.Οι...

Η ασιατική χώρα μας εκπλήσσει με τις τεχνολογικές και δημιουργικές της εξελίξεις.

Η χώρα της Ιαπωνίας που αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος στην ανατολική ακτή της Ασίας, είναι γνωστή για τη μοναδική και περήφανη κουλτούρα της.

Η ιαπωνική κουλτούρα μπορεί να φαίνεται περίεργη σε πολλούς, αλλά αυτό το ζωντανό και ευημερούν έθνος σίγουρα μπορεί να διδάξει στους άλλους ένα ή δύο πράγματα για την καινοτομία, τη φαντασία, τις οικογενειακές αξίες και το σεβασμό για τους άλλους.

Οι παρακάτω εικόνες φαίνονται τόσο απομακρυσμένες από τον δυτικό πολιτισμό που έχουμε συνηθίσει σε ορισμένες από τις παραδόσεις του που μπορεί να μας φαίνονται εξωτικές:

1. Τα ασανσέρ στα ιαπωνικά πολυκαταστήματα έχουν συνοδούς.

2. Τα μπάνια έχουν ακόμη και παιδικά καθίσματα.

3. Προσφέρουν ακόμη και  νεροχύτες ενσωματωμένους στην τουαλέτα για την ανακύκλωση του νερού.

4. Γνωρίστε το  «Seagaia Ocean Dome» , ένα από τα μεγαλύτερα υδάτινα πάρκα εσωτερικού χώρου στον κόσμο.

Δέστε παρακάτω

5. Έχετε δει ποτέ φωσφορίζον τατουάζ;

6. Ένα μίνι McDonalds για παγωτό.

 

7. Πουλάνε παιδικά αθλητικά παπούτσια εμπνευσμένα από το bullet train.

8. Αναποφλοίωτο ρύζι είναι η τέχνη της δημιουργίας εικόνων φυτεύοντας ρύζι διαφορετικών τύπων με συγκεκριμένη σειρά. Πρόσφατα, έχει γίνει πολύ δημοφιλές στην Ιαπωνία.

9. Υπάρχει ένα ξενοδοχείο στην Ιαπωνία όπου όλη η ομάδα αποτελείται από ρομπότ.

10. Εκεί, η ευγένεια είναι ο κανόνας: αυτός ο οδηγός λεωφορείου κρατούσε την ομπρέλα του πάνω από τους ανθρώπους μια βροχερή μέρα:

Πηγή:porquenosemeocurrio

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.