Μαυρίκιος Μαυρικίου – Στο χειρουργείο λίγες μέρες πριν τον γάμο του

August 6, 2022


Στις 28 Αυγούστου στην Λεμεσό της Κύπρου θα παντρευτεί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου την εκλεκτή της καρδιάς του, Ιλάειρα Ζήση. Μέχρι τότε όμως ο νεαρός μουσικός και επιχειρηματίας κλήθηκε να αντιμετωπίσει μι…

...α πρόσκαιρη περιπέτεια με την υγεία του όπως γνωστοποίησε στα social media η Ιλάειρα Ζήση.Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιλάειρα Ζήση θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε από το χειρουργείο «με...

Στις 28 Αυγούστου στην Λεμεσό της Κύπρου θα παντρευτεί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου την εκλεκτή της καρδιάς του, Ιλάειρα Ζήση. Μέχρι τότε όμως ο νεαρός μουσικός και επιχειρηματίας κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια πρόσκαιρη περιπέτεια με την υγεία του όπως γνωστοποίησε στα social media η Ιλάειρα Ζήση.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιλάειρα Ζήση θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε από το χειρουργείο «με χαμόγελο και ηρεμία στο βλέμμα του» και αυτή την ώρα αναρρώνει στο νοσοκομείο.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις πανέμορφες ευχές σας. Ο Μαυρίκιος βγήκε από το χειρουργείο με ένα χαμόγελο και μία ηρεμία στο βλέμμα του. Όλα θα πάνε καλά είπαν οι γιατροί, είμαστε αισιόδοξοι. Μπορεί να περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτούς τους μήνες με πολλά θέματα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα περάσαμε μαζί».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.