Η τελευταία φωτογράφηση της Μέριλιν Μονρόε λίγο πριν το θάνατο της θα σας αγγίξει την καρδιά

August 6, 2022


Στις 4 Ιουνίου του 2015 σε δημοπρασία στο Λονδίνο πωλήθηκαν 8 έγχρωμες φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρόε.Σε πρώτη φάση, οι φωτογραφίες θα δημοσιεύονταν σε λεύκωμα του φωτογράφου George Barris, με τον τίτ…

...λο «Marilyn: Her Life In Her Own Words». Λόγω όμως του τραγικού τέλους της Μονρόε ο φωτογράφος αποφάσισε να μην τις δώσει στην δημοσιότητα.Η φωτογραγική συλλογή που θα δείτε ονομάζεται «Τελευταίες Φωτογραφίες» και δείχνει την αέρινη και τρυφερή Μέριλιν Μονρόε να ποζάρει ήρεμη στην παραλία...

Στις 4 Ιουνίου του 2015 σε δημοπρασία στο Λονδίνο πωλήθηκαν 8 έγχρωμες φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρόε.

Σε πρώτη φάση, οι φωτογραφίες θα δημοσιεύονταν σε λεύκωμα του φωτογράφου George Barris, με τον τίτλο «Marilyn: Her Life In Her Own Words». Λόγω όμως του τραγικού τέλους της Μονρόε ο φωτογράφος αποφάσισε να μην τις δώσει στην δημοσιότητα.

Η φωτογραγική συλλογή που θα δείτε ονομάζεται «Τελευταίες Φωτογραφίες» και δείχνει την αέρινη και τρυφερή Μέριλιν Μονρόε να ποζάρει ήρεμη στην παραλία της Santa Monica το 1962 στην Καλιφόρνια χωρίς ίχνος υποψίας λίγο πριν το θάνατο της.

Πηγή: lomography
Photos credit: georgebarrisphotos

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.