Πλατσουρίζανε μαζί σε πισίνα – Η Σπυροπούλου έπαιζε και χαμογελούσε στο μοναχογιό της

August 5, 2023


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα δύο τελευταία καλοκαίρια έχει δει τη ζωή να αλλάζει σε τεράστιο βαθμό! Πέρυσι ήταν έγκυος και φέτος κάνει τα πρώτα μπάνια σε πισίνες και θάλασσες με το γιο της.Μέσα από αναρτήσεις της παρουσιάστριας στα social media βλέπουμε, πως απολαμβάνει την εξέλιξη αυτή στη ζωή της, με την προσοχή της να είναι στραμμένη στο μικρό Βλάσση, όπως πρόκειται να τον βαφτίσουν.Δείτε επίση…

...C9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Μέσα από αναρτήσεις της παρουσιάστριας στα social media βλέπουμε, πως απολαμβάνει την εξέλιξη αυτή στη ζωή της, με την προσοχή της να είναι στραμμένη στο μικρό Βλάσση, όπως πρόκειται να τον βαφτίσουν. ...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα δύο τελευταία καλοκαίρια έχει δει τη ζωή να αλλάζει σε τεράστιο βαθμό! Πέρυσι ήταν έγκυος και φέτος κάνει τα πρώτα μπάνια σε πισίνες και θάλασσες με το γιο της.


Μέσα από αναρτήσεις της παρουσιάστριας στα social media βλέπουμε, πως απολαμβάνει την εξέλιξη αυτή στη ζωή της, με την προσοχή της να είναι στραμμένη στο μικρό Βλάσση, όπως πρόκειται να τον βαφτίσουν.

Δείτε επίσης: Το αποφάσισαν Κωνσταντίνα Σπυροπούλου & Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου τους

Στο νέο post της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο instagram βλέπουμε, πως περνάει τις καλοκαιρινές τις ημέρες και πιο συγκεκριμένα να μην παίρνει τα μάτια της από το γιο της, με το σωσίβιό τους μέσα σε πισίνα.

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Κωνσταντίας Σπυροπούλου με το γιο της

Πως τα κατάφερε η Σπυροπούλου και έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα και φαίνεται! Και τι καλύτερο, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της ως σύζυγος και νέα μανούλα, να στραφεί στον εαυτό της, διώχνοντας από πάνω της ό,τι την βάραινε, νιώθοντας η ίδια καλά μέσα-έξω. Έτσι χωρίς κόπο και εξαντλητικές διατροφές, πέτυχε να δει ξανά το “σωστό” νούμερο στη ζυγαριά πριν ακόμη κλείσει τους 5 πρώτους μήνες ως λεχώνα.

Το λες και επιτυχία! Το λες και δύναμη ψυχής! Το λες και κατόρθωμα, αν σκεφτείς, μάλιστα, πως αμέσως μετά τη γέννα έσπασε το πόδι της και έμεινε καθηλωμένη στο κρεβάτι! Το θέμα είναι πώς θα πας από τα λόγια στην πράξη;

Ανακαλύπτοντας το πλάνο της που έφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της: Ειδική διατροφή με ψητά και βραστά, μικρά και συχνά γεύματα μέσα στη μέρα και πολλή γuμναστική έφεραν αίσιο αποτέλεσμα, με την ίδια να συνεχίζει ακάθεκτη την προσπάθεια. Highlight: Το τρέξιμο με το μωρό τη βοήθησε να βρει γρηγορότερα τη φόρμα της!

Μετά το ευχάριστο γεγονός της γέννας έρχεται η αϋπνία, η κούραση, η συναισθηματική και σωματική εξάντληση. Μην πέσεις στην παγίδα της “αφαγίας” για να χάσεις τα κιλά, αλλά ακολούθησε μια ισορροπημένη διατροφή με όλα τα θρεπτικά συστατικά, δίνοντας βάση στα εξής:

  1. Πράσινα φυλλώδη λαχανικά
  2. Φρούτα εποχής
  3. Αβγά
  4. Υγρά
  5. Δημητριακά ολικής
  6. Light γαλακτοκομικά
  7. Άπαχο κρέας
  8. Σκόρδο
  9. Καρότα
  10. Όσπρια

Συνδύασέ τα στα πιάτα σου και θα επανέλθεις στο φυσιολογικό σου βάρος χωρίς να… πεινάσεις!

Καθημερινή προπόνηση

Μη σου φαίνεται εξωπραγματικό να αθλείσαι καθημερινά, ενώ έχεις ένα μωρό στο σπίτι και χιλιάδες νέες υποχρεώσεις. Σκέψου ότι δεν χρειάζεται να κλειστείς στο γuμναστήριο, να χάσεις χρόνο και να αποχωριστείς το βλαστάρι σου. Τρόπος υπάρχει και η Κωνσταντίνα το ξέρει καλύτερα από όλες. Πάρε το καρότσι και κάνε (πολλές) βόλτες στη γειτονιά σου, στο πάρκο, στους κήπους με γρήγορο περπάτημα, φροντίζοντας παράλληλα να πίνεις πολύ νερό ή να τρως ενδιάμεσα ένα φρούτο για έξτρα ενέργεια. Θα χάσεις πολλές θερμίδες αλλά και πόντους από εκεί που δεν το περιμένεις. Και η προσπάθεια συνεχίζεται. Η Queen Dina επέλεξε να συνεχίσει το αγαπημένο της τένις σε συνδυασμό με τρέξιμο κατ’ οίκον (στον διάδρομο), αφιερώνοντας μερικές ώρες την εβδομάδα όταν ο μικρός Βλάσσης κοιμάται ή βρίσκεται στην αγκαλιά του μπαμπά του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καστανόξανθη με ίδια μάτια και χαμόγελο – Συγκλονιστική η ομοιότητα της Σπυροπούλου με τη μικρή της αδερφή

Διώροφο με ξύλινη σκάλα και δωμάτιο γκαρνταρόμπα κοντά στο παιδικό υπνοδωμάτιο – Το σπίτι της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και του Σταθοκωστόπουλου στη Βούλα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.