«Κατακλυσμός του Νώε» από τον Τάσο Αρνιακό – «Το κύμα θα είναι σύντομο αλλά δυνατό…» (video)

August 5, 2023


Μετά από τρεις απανωτούς καύσωνες, η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για το Σάββατο (5/8).Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1. προβλέπεται πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού, από τις μεσημβρινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο (κυρίως στην περιοχή Κέρκυρας – Παξών) και στην Ήπειρο, βαθμιαία στη δυτική Μακεδονία και στη δυτική Στερεά, και από αργά…

... το απόγευμα στη βορειοδυτική Πελοπόννησο, στη δυτική και στη βόρεια Θεσσαλία και στην κεντρική Μακεδονία, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις.Τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή τα φαινόμενα στη βορειοδυτική...

Μετά από τρεις απανωτούς καύσωνες, η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για το Σάββατο (5/8).

Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1. προβλέπεται πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού, από τις μεσημβρινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο (κυρίως στην περιοχή Κέρκυρας – Παξών) και στην Ήπειρο, βαθμιαία στη δυτική Μακεδονία και στη δυτική Στερεά, και από αργά το απόγευμα στη βορειοδυτική Πελοπόννησο, στη δυτική και στη βόρεια Θεσσαλία και στην κεντρική Μακεδονία, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις.

Τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή τα φαινόμενα στη βορειοδυτική χώρα θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στις περισσότερες περιοχές νότιοι-νοτιοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία μετά το απόγευμα και από τα δυτικά θα επικρατήσουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στη δυτική Στερεά και δεν θα ξεπεράσει τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη χώρα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 με 36 βαθμούς, τοπικά στα ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τους 37 με 39 και κατά τόπους στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά τους 40 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.