Όλοι νόμιζαν ότι είναι ένας συνηθισμένος γάμος – Όταν όμως πρόσeξαν τη νύφη δίπλα στον γαμπρό… (photo)

August 5, 2022


Το όνειρο ενός ζευγαριού για γάμο στην Τζαμάικα καταστράφηκε όταν η μέλλουσα νύφη διαγνώστηκε ξαφνικά με καρκίνο του στομάχου και οι γιατροί της πρότειναν να μείνει σε ένα κέντρο περίθαλψης. Ενώ, σε έ…

...να άλλον γάμο, όλοι γύρισαν να δουν τη νύφη που έμπαινε στην εκκλησία, αυτό που έκανε όμως τους «πάγωσε».Αλλά το ζευγάρι έπαθε την πλάκα της ζωής του όταν μια νοσοκόμα οργάνωσε έναν γάμο 50 ατόμων καλώντας την οικογένεια και τους φίλους του σε μόλις 5 μέρες.Η 24χρονη ήταν συντετριμμένη...

Το όνειρο ενός ζευγαριού για γάμο στην Τζαμάικα καταστράφηκε όταν η μέλλουσα νύφη διαγνώστηκε ξαφνικά με καρκίνο του στομάχου και οι γιατροί της πρότειναν να μείνει σε ένα κέντρο περίθαλψης. Ενώ, σε ένα άλλον γάμο, όλοι γύρισαν να δουν τη νύφη που έμπαινε στην εκκλησία, αυτό που έκανε όμως τους «πάγωσε».

Αλλά το ζευγάρι έπαθε την πλάκα της ζωής του όταν μια νοσοκόμα οργάνωσε έναν γάμο 50 ατόμων καλώντας την οικογένεια και τους φίλους του σε μόλις 5 μέρες.

Η 24χρονη ήταν συντετριμμένη όταν οι γιατροί στο Memorial Medical Center του Springfield της είπαν ότι ήταν πολύ αδύναμη για να κάνει χημειοθεραπεία. Η Schafer, μητέρα 3 παιδιών, είπε στην νοσοκόμα, ότι εκείνη και ο 31χρονος Thomas είχαν αποφασίσει να μην κάνουν τον γάμο τελικά. Αλλά η νοσοκόμα είχε άλλα σχέδια και, με την βοήθεια και άλλων νοσοκόμων από τον τομέα του ογκολογικού, οργάνωσε έναν γάμο στα γρήγορα.

Αντί για τις αμμουδιές της Τζαμάικα, ο γάμος έγινε στην αυλή του νοσοκομείου στις 6 Μαΐου, όπου πέταλα λουλουδιών σχημάτιζαν τον διάδρομο και γιρλάντες στόλιζαν τις καρέκλες.

νυφη-γαμπροσ-γαμοσ-4-8

Μια άλλη νοσοκόμα μεταποίησε το φόρεμα που είχε διαλέξει η Schafer , ενώ υπήρξαν δωρεές με κοστούμια, δαχτυλίδια και φορέματα για τις παρανύμφους από τοπικές επιχειρήσεις.

Τα παιδιά του ζευγαριού από προηγούμενες σχέσεις, ο 6χρονος Jack και η 3χρονη Bella της Schafer και η Nyna, η κόρη του Brandon, έγιναν παρανυφάκια. Μια τούρτα με κρέμα διακοσμημένη με ροζ λουλούδια περίμενε τους νεόνυμφους στην δεξίωση, όπου αγκάλιασαν τον νεογέννητο γιο τους, τον 8 μηνών Noah.

Η Schafer και ο Thomas δεν μπορούσαν να πιστέψουν που είχαν φτάσει οι νοσοκόμες για να τους οργανώσουν έναν γάμο που, όπως είπαν, ήταν καλύτερος από εκείνον στην Τζαμάικα. «Δεν περιμέναμε να κάνουν τόσα πολλά», είπε ο Thomas. «Οι νοσοκόμες είναι απλά απίθανες και ήταν πραγματικά δίπλα της.»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.