Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο απαράβατος όρος σε παίκτες και ΣΚΑΪ για να γίνει το Survivor All Star

August 3, 2022


Λίγο καιρό μετά το φινάλε του Survivor 5, στον ΣΚΑΪ και την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί κάνουν πλάνα για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, επιθυμώντας, όπως έχει εκφραστεί, να κάνουν την All S…

...tar έκδοση του παιχνιδιού.Το Survivor All Star θα περιλαμβάνει, όπως σχεδιάζεται, όλους τους κορυφαίους παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι, αν και δεν είναι λίγα τα «εμπόδια», που έχουν συναντηθεί έως τώρα, σε τέτοιο βαθμό που γίνονται σκέψεις για το αν θα χρειαστεί να γίνει......

Λίγο καιρό μετά το φινάλε του Survivor 5, στον ΣΚΑΪ και την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί κάνουν πλάνα για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, επιθυμώντας, όπως έχει εκφραστεί, να κάνουν την All Star έκδοση του παιχνιδιού.

Το Survivor All Star θα περιλαμβάνει, όπως σχεδιάζεται, όλους τους κορυφαίους παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι, αν και δεν είναι λίγα τα «εμπόδια», που έχουν συναντηθεί έως τώρα, σε τέτοιο βαθμό που γίνονται σκέψεις για το αν θα χρειαστεί να γίνει… παύση για έναν χρόνο και να γίνει μια δυναμική επαναφορά τη σεζόν 2023-2024.

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

”Έριξε” το instagram o «Ντάνος» – To βίντεο όπου εξερευνά ημίγuμνος τη σπηλιά του στη Σκιάθο

«Όταν ήμασταν ακόμη στο νησί…» – Το άγνωστο περιστατικό με τη Σταυρούλα που αποκάλυψε ο Στάθης Σχίζας

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.