Χάνει 3 κιλά σε 15 μέρες: Τα αδυνατιστικά φρούτα της Τσιμτσιλή για να έχει μετά από 3 παιδιά… κορμί 20αρας

August 3, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει τρεις γέννες, αποτέλεσμα υγιεινής διατροφής και γuμναστικής…

...�στικής. Αυτή την περίοδο, η παρουσιάστρια του Alpha απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο, με την οικογένειά της και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, διαπιστώνει κάποιος ότι διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, που...



Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει τρεις γέννες, αποτέλεσμα υγιεινής διατροφής και γuμναστικής.



Αυτή την περίοδο, η παρουσιάστρια του Alpha απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο, με την οικογένειά της και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, διαπιστώνει κάποιος ότι διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, που θα ζήλευαν πολλές νεότερες γυναίκες.

Φορώντας όλη μέρα το μαγιό της, με παρεό ή καuτό σορτσάκι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι χάρμα οφθαλμών και περήφανη για τις γραμμές της, που διατηρεί με τρόπο και όχι κόπο, εστιάζοντας πάντα στην καλή υγεία του οργανισμού της, αποφεύγοντας διά ροπάλου τις ακρότητες.

Αναφερόμενη στη φιλοσοφία της, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Happy Day” έχει υπογραμμίσει “η υγεία μας είναι ό,τι πιο σημαντικό οφείλουμε να διαφυλάξουμε μέσω του τρόπου ζωής μας και της διατροφής μας. Κι ας πεινάσουμε και λίγο, δεν πειράζει, αφού συνηθίζεται η πείνα. Αν κόψεις το βραδινό, θα πεινάσεις τη μία μέρα, τη δεύτερη, την τρίτη. Μετά από μία εβδομάδα συνηθίζει το στομάχι σου».

Τα 3 “αδυνατιστικά” φρούτα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Τα φρούτα και τα λαχανικά χαρίζουν στη Σταματίνα Τσιμτσιλή όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, τη χορταίνουν και την κάνουν να νιώθει “πανάλαφρη”.

Όπως έχει επισημάνει “εγώ επιλέγω 3 φρούτα που μου προσφέρουν ό,τι χρειάζομαι μαζί με νοστιμιά!» και η λίστα της περιλαμβάνει αβοκάντο, που επιταχύνει τη μετατροπή του λίπους σε ενέργεια και ενισχύει τον μεταβολισμό, καρύδα, που προκαλεί εύκολα κορεσμό και είναι λιγότερο πιθανό να αναζητάτε διαρκώς ανθυγιεινά σνακ και γκρέιπφρουτ, που έρευνες δείχνουν ότι γυναίκες που κατανάλωναν γκρέιπφρουτ καθημερινά, έχασαν σχεδόν 9 κιλά περισσότερα κατά μέσο όρο σε διάστημα 13 εβδομάδων, χωρίς να αλλάξουν τίποτε άλλο στη διατροφή ή τον τρόπο ζωής τους.



Η διατροφή 15 ημερών που ακολουθεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή για απώλεια 2-3 κιλών

Λίγο πριν φύγει για διακοπές, θέλει ο δείκτης της ζυγαριάς της να κατέβει στα 59 κιλά, γι’ αυτό ακολουθεί ένα διατροφικό πρόγραμμα για 2 εβδομάδες με χαμηλά λιπαρά, χωρίς να πεθαίνει της πείνας, ούτε να χάνει την ενέργειά της, απλώς μειώνει τις μερίδες και εστιάζει στην πρωτεΐνη.

Πρωινό: 1 καφές μέτριος με γάλα και ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί ή γιαούρτι με 1 κ.γλ. μέλι και κανέλα

Μεσημεριανό: Στήθος κοτόπουλο ή μπιφτέκι ή ψάρι με ντοματίνια σαλάτα

Σνακ: 1 φρούτο ή 1 μπάρα δημητριακών

Βραδινό: Στήθος κοτόπουλο ή μπιφτέκι ή ψάρι με σαλάτα ρόκα ή σπανάκι στον ατμό



Γενικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφεύγει το ψωμί, τα τηγανητά, τα αναψυκτικά, τη ζάχαρη και το αλκοόλ.

“Πατάτες τηγανητές θα φάω όταν είμαι έξω και όχι στο σπίτι. Γλυκό θα φάω μία ή δύο φορές την εβδομάδα, ενώ φτιάχνω σπιτικό παγωτάκι με γάλα και κακάο”, σημειώνει.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.