Απορώ πως τα διόδια λειτουργούν κανονικά με τόσες χειραψίες την ημέρα με όσους δεν έχουν κάρτα.

August 2, 2020


Η αλήθεια είναι ότι η χώρα έλαβε μέτρα αρκετά νωρίς, τα οποία ωστόσο οφείλουν να ακολουθούνται με θρησκευτική προσήλωση.Τι γίνεται όμως με το άνοιγμα των συνόρων ?   Ναι ήταν αναγκαίο να γίνει για να …


Loading...


Η αλήθεια είναι ότι η χώρα έλαβε μέτρα αρκετά νωρίς, τα οποία ωστόσο οφείλουν να ακολουθούνται με θρησκευτική προσήλωση.

Τι γίνεται όμως με το άνοιγμα των συνόρων ?   Ναι ήταν αναγκαίο να γίνει για να “δουλέψει” ο τουρισμός σε μία σεζόν που πραγματικά θεωρείται χαμένη απο τους επαγγελματίες του Τουριστικού κλάδου.

Τα μέτρα έχουν παρθεί / εφαρμοστεί και γίνεται μια προσπάθεια αν όχι να μηδενίσουμε αλλά να μειώσουμε σημαντικά των αριθμό κρουσμάτων.

Τι γίνεται όμως με τα διόδια που καθημερινά εξυπηρετούν χιλιάδες οδηγούς και φυσικά τουρίστες που δεν φέρουν κάρτα μαζί τους ?

Τηρούνται κάποια μέτρα?

Φορούν όλοι γάντια ?

Φοβάμαι πως δεν λειτουργούν το ίδιο αυστηρά προς τους αυτοκινητόδρομους .

Μήπως φοβούνται την διεκδίκηση αποζημίωσης  ?

Αν ναι  , να δώσετε τα ψίχουλα που δώσατε στους επιχειρηματίες  , ή είμαστε όλοι ίσοι ή δεν είμαστε  Κύριε…

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.