Θυμάστε τον «κακό» από το «Παρα Πέντε»; Δείτε πως είναι σήμερα ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής

August 1, 2023


Η σειρά «Στο παρά πέντε» προβάλλεται για μια ακόμη φορά σε επανάληψη από τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega και τα νούμερα τηλεθέασης ξεπερνούν ακόμα και σήμερα σειρές σε πρώτη τηλεοπτική προβολή. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα ο ηθοποιός Πατρίκιος Κωστής.Ο Γεράσιμος Μιχελής που υποδύθηκε τον κακό «Ανδρέα Καλογήρου» στην σειρά, μίλησε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτ…

...ερα δε γίνεται».Πως είναι σήμερα ο ηθοποιός Γεράσιμος ΜιχελήςΟ ηθοποιός αποκάλυψε στον δημοσιογράφο της εκπομπή Κυριάκο Θεοδοσίου πως προέκυψε η συμμετοχή του στη σειρά: «Είχα δει τις Σαββατογεννημένες του Γιώργου Καπουτζίδη και μου άρεσαν πολύ και λέω στην φίλη μου που...

Η σειρά «Στο παρά πέντε» προβάλλεται για μια ακόμη φορά σε επανάληψη από τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega και τα νούμερα τηλεθέασης ξεπερνούν ακόμα και σήμερα σειρές σε πρώτη τηλεοπτική προβολή. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα ο ηθοποιός Πατρίκιος Κωστής.

Ο Γεράσιμος Μιχελής που υποδύθηκε τον κακό «Ανδρέα Καλογήρου» στην σειρά, μίλησε πριν λίγο καιρό στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».

Θυμάστε τον «κακό» από το Παρα Πέντε; Δείτε πως είναι σήμερα ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής

Πως είναι σήμερα ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στον δημοσιογράφο της εκπομπή Κυριάκο Θεοδοσίου πως προέκυψε η συμμετοχή του στη σειρά: «Είχα δει τις Σαββατογεννημένες του Γιώργου Καπουτζίδη και μου άρεσαν πολύ και λέω στην φίλη μου που έγινε και κουμπάρα μου η Ράνια Σχίζα «θέλω να γνωριστώ με τον Καπουτζίδη πώς θα γίνει;» «Έλα» μου λέει «την επόμενη εβδομάδα έχουμε ραντεβού για καφέ» και έτσι λοιπόν σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία».

Τι ευτράπελο θυμάται από τη σειρά; «Το πάρτι της φίλης της συμπεθέρας. Βγαίνουμε έξω έχοντας εγώ αγκαζέ από τη μία τη συμπεθέρα από την άλλη τη Ζουμπούλια. Έλα όμως που έρχεται ο Superman ο Παύλος Ορκόπουλος .. δεν μπορώ να συνηθίσω τη γελοιότητα του Παύλου αλλά ούτε και οι άλλοι .. και μας πιάνουν γέλια όλους μας δεν μπορούμε να σταματήσουμε και ο σκηνοθέτης».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.