«Σασμός» – Θρίλερ με τον Αστέρη. Αποχωρεί από τη σειρά;

August 1, 2023


Μεγάλες ανατροπές αναμένεται να δούμε στον τρίτο κύκλο του Σασμού. Ήδη στο ανατριχιαστικό τρέιλερ με τα αίματα πάνω στα πρόσωπα τους καταλαβαίνουμε πως θα υπάρξει θάνατος.Η αλήθεια είναι πως ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε εκφράσει την επιθυμία να μην συνεχίσει στον τρίτο κύκλο όπως και η μητέρα του, όμως ο Κωστόπουλος έκανε τα πάντα για να τον πείσει.
Ωστόσο μέχρι ώρας δεν μιλάει κανείς για το αν ο ηθο…

...�στίδης είχε εκφράσει την επιθυμία να μην συνεχίσει στον τρίτο κύκλο όπως και η μητέρα του, όμως ο Κωστόπουλος έκανε τα πάντα για να τον πείσει. Ωστόσο μέχρι ώρας δεν μιλάει κανείς για το αν ο ηθοποιός θα έχει σκηνές σε όλη τη σεζόν η σε μέρος αυτής. . Facebook Twitter WhatsApp Viber Facebook MessengerΤο...

Μεγάλες ανατροπές αναμένεται να δούμε στον τρίτο κύκλο του Σασμού. Ήδη στο ανατριχιαστικό τρέιλερ με τα αίματα πάνω στα πρόσωπα τους καταλαβαίνουμε πως θα υπάρξει θάνατος.

  • Ωστόσο η απουσία του Αστέρη κάνει πολλούς να πιστεύουν πως αυτό θα «εξαφανιστεί» από τη σειρά. Την ίδια στιγμή θα σοκαριστούν άπαντες στον ερχομό του νέου άντρα που είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η αλήθεια είναι πως ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε εκφράσει την επιθυμία να μην συνεχίσει στον τρίτο κύκλο όπως και η μητέρα του, όμως ο Κωστόπουλος έκανε τα πάντα για να τον πείσει.

Ωστόσο μέχρι ώρας δεν μιλάει κανείς για το αν ο ηθοποιός θα έχει σκηνές σε όλη τη σεζόν η σε μέρος αυτής. .

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.